Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Huippukokki Kari Aihinen paljastaa inhokkiraaka-aineensa: "En laittaisi sitä lapsilleni"

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihinen myöntää, ettei ole sisäelinten ystävä.

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa on nähty jo neljän tuotantokauden ajan, kuinka huippukokki Kari Aihinen kiertää ympäri Suomea auttamassa ihmisiä, jotka kamppailevat ankean ruokavalion ja ruoanlaittoon liittyvien ongelmien kourissa. Aihinen painottaa ihmisille, että kaupassa käydessä kannattaa olla avoimin mielin ja ymmärtää erilaisten raaka-aineiden määrä ruuanlaitossa. 

– Silmiä ei kannata sulkea vaihtoehdoilta.

Huippukokki kuitenkin paljastaa, että jotain raaka-aineita hän ei itsekään käytä. Yksi näistä on erilaiset sisäelimet. 

– En ole esimerkiksi sydämen, keuhkojen tai munuaisten kova ystävä. Enkä laittaisi niitä lapsilleni. Se johtuu myös siitä, että meillä on kissoja kotona, joten muun muassa munuaiset on syötetty niille. 

Aihinen peräänkuuluttaa kuitenkin monipuolisen ruokavalion tärkeyttä. Tällä hetkellä hän käyttää itse erityisen paljon esimerkiksi erilaisia juureksia. 

– Ne ovat todella monikäyttöisiä. Juureksissa on pirusti voimaa ja niistä saa vaikka mitä. Kyllä edelleen tuuletan niiden puolesta. 


Kaappaus keittiössä maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme