Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Huippukokki Kari Aihinen suomalaisten ruoanlaitosta: "Suurin ongelma on suunnitelmallisuuden puute"

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihisen mukaan Suomeen pitäisi saada kunnollinen ruoanlaittokulttuuri. 

Huippukokki Kari Aihinen on kiertänyt ympäri Suomea auttamassa ihmisiä ruuanlaiton parissa jo neljän tuotantokauden ajan ohjelmassa Kaappaus keittiössä. Savoy-ravintolan keittiöpäällikkönä toimiva Aihinen on saanut ohjelman perusteella selkeän käsityksen siitä, millaista on suomalaisten perheiden ruoanlaitto ja mitä ongelmia siihen monesti liittyy.

– Kyllä meidän pitäisi saada jääkaapit täyteen safkaa ja ihmisille intoa tehdä ruokaa. 

Aihisen mukaan monet pitävät ruoanlaittoa ikään kuin pahana mörkönä sekä erittäin tuskaisena asiana. Hänen mukaansa suomalaisiin pitäisi saada istutettua kulttuurillinen into tehdä ruokaa. Hän osaa myös nimetä mielestään suurimman vaikeuden koskien suomalaisten ruoanlaittoa. 

– Varmaan suurin ongelma on suunnitelmallisuuden puute. Ruoanlaittoa ei suunnitella eikä mietitä.   

Huippukokki pohtii, että ihmisten tulisi laajentaa mielensä ja ymmärryksensä myös erilaisille vaihtoehdoille. Edullisestikin voi tehdä erittäin hyvää ruokaa, kunhan rahaa ja raaka-aineita vaan käyttää järkevästi. Myös yhdessä tekeminen ja suunnitteleminen auttaa huomattavasti. 


Kaappaus keittiössä maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme