Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Kari Aihinen järkyttyy suomalaismiehen ruokavaliosta: "Kylmää maksalaatikkoa suoraan paketista"

Kaappaus keittiössä -sarjaa MTV3-kanavalla keväällä 2018 luotsaava huippukokki Kari Aihinen kertoo ohjelman kuvausten mieleenpainuvimmasta hetkestä.

Ohjelmassa Kari ”Kape” Aihinen jatkaa taisteluaan entistä paremman arkiruokailun puolesta ja kiertää Suomea kannustaen perheitä kokkaamaan yhdessä. Savoyn keittiöpäällikkönä ja Roster Turun sekä Roster Helsingin vetäjänä tunnetun Aihisen mieleen on jäänyt uudelta tuotantokaudelta erityisen hyvin erään suomalaismiehen iltaruoka.

– Menimme yhden herran luokse ja hän tarjosi minulle illallisen: kylmää maksalaatikkoa suoraan paketista, Aihinen kertoo.

Huippukokki on kaikkiruokainen, mutta hän joutui hetken keräämään itseään ennen suomalaismiehen illallisen maistelua. Maksalaatikko maistuu kyllä Aihiselle, mutta tieto siitä, että ruokaa ei edes lämmitetä, kauhistutti huippukokkia.

– Hän kertoi syövänsä sitä suoraan kylmänä purkista. En ollut ennen maistanut sitä kylmänä. Söin sitä juuri sen verran, että kuvaaja sai ikuistettua tilanteen, Aihinen nauraa.

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla keväällä 2018. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme