Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Kari Aihinen paljasti vuosittaisen kesäperinteensä yhdessä vaimonsa kanssa

Keittiöpäällikkö Kari Aihisen vetämän Kaappaus keittiössä -sarjan kuvaukset alkavat pian, mutta ennen sitä keittiöpäällikkö noudattaa vuosittaista kesäperinnettä vaimonsa Henriikka Aihisen kanssa. 

Kari Aihinen on pyörittänyt koko kevään kolmea ravintolaa: Savoyta, Roster Helsinkiä ja Roster Turkua. Pian käynnistyvät myös Kaappaus keittiössä -sarjan neljännen kauden kuvaukset.

– Olen sopinut itseni kanssa, että tämä vuosi vedetään kaasu pohjassa. Kaikki kiekot vedetään maaliin, mitä eteen tulee, Aihinen kiteyttää.

Mies on kuitenkin onnistunut sujauttamaan taidokkaasti töiden väliin kolmen viikon kesäloman. Luvassa on ainakin ulkomaanmatka sekä festarireissu Turkuun.

– Ruisrock on minulla ja vaimolleni pyhä asia. Lähdemme tänä vuonna sieltä suoraan Espanjaan pariksi viikoksi. Sen jälkeen menemme vielä appivanhempieni mökille, Aihinen kertoo kesälomastaan.

Loman aikana voi ottaa rennosti ja luottaa henkilökuntaansa.

Kesäloman jälkeen Aihisella käynnistyvät Kaappaus keittiössä -sarjan kuvaukset. Neljännen tuotantokauden starttaaminen oli Aihisen mukaan vain ajan kysymys.

– Toivon ja uskon, että ohjelmaa tehdään lisää sen takia, että tunnetila on aikaisempina kausina välittynyt katsomoihin. Minä olen siellä oikeasti ihmisten asialla , Aihinen painottaaa.

– Olen koko kansan kaappaus-Kape, Aihinen täydentää.

Kaappaus keittiössä -ohjelman osallistujahaku on käynnissä nyt. Mukaan voi hakea yksin, perheen, kämppiksen tai muun yhteisön kanssa. Ohjelma kuvataan syksyn 2017 aikana.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme