Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Salolaisen perheen ruokavalio on yksitoikkoisuuden huipentuma: "Päivisin tulee tosi harvoin syötyä"

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihinen tapaa maanantaina 26. maaliskuuta MTV3-kanavalla salolaisen yksinhuoltajaäidin ja hänen kolme pientä poikaansa, joiden ruokavalio ei esimerkiksi tunne lainkaan mausteita.

Huippukokki Kari Aihinen kohtaa Kaappaus keittiössä -ohjelmassa maanantaina 26. maaliskuuta kello 20 MTV3-kanavalla salolaisen Lindan, joka on yksinhuoltaja kolmelle pienelle pojalleen. Hän huolehtii pojistaan joka toinen viikko, ja lasten isä on poikiensa kanssa toisen viikon. 

Linda kertoo, että lapset syövät välipalan päiväkodissa ja kun he tulevat kotiin, äiti alkaa kokoamaan jonkinlaista ateriaa. Perheen ruokavalio painottuu pitkälti jauhelihaan, makaroniin sekä nuudeliin. 

– Ruuan suhteen ei ole oikeastaan mitään suunnitelmallisuutta, Linda myöntää. 

Oma syöminen unohtuu

Ruokakaupassa käydään täysin fiiliksen mukaan ja paikan päällä katsotaan, että mitä on milloinkin tarjouksessa. Linda myöntää, että hänen oma ruokailunsa jää arkisin usein sivuseikaksi. 

– Päivisin tulee tosi harvoin syötyä. Minusta tuntuu, että päivät menee tosi tiiviillä tempolla ja sitten illalla huomaan, että okei, en ole tänään ehtinyt syömään mitään. 

Linda esittelee kotinsa jääkaapin sekä maustekaapin, ja huippukokki Aihinen on jokseenkin järkyttynyt näkemästään. Maustekaappi nimittäin ammottaa täyttä tyhjyyttään.

– Niin kuin näkee, meillä ei käytetä mausteita, Linda toteaa. 

Aihinen vitsailee, että perheellä on ainakin siisti maustekaappi, eikä sieltä löydy huippukokin kammoamaa grillimaustetta tai aromisuolaa.

– Tämä oli hieno päivä, koska ainakin minä näen jotain uutta. Olen kuitenkin tämmöinen 45-vuotias pystyyn kuollut kokkipoika, Aihinen naureskelee.  

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme