Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Seitsemänhenkinen Koivuloiden suurperhe sai apua arjen ruoanlaittoon: "Lasten silmissä iskästä on tullut pieni sankari"

Kaappaus keittiössä -sarjan ensimmäisessä jaksossa maanantaina 15.1. vierailtiin Koivuloiden suurperheessä. Kari Aihisen neuvot otettiin perheessä lämpimästi vastaan ja arki on lähtenyt rullaamaan vierailun jälkeen sujuvammin.

Jani ja Maarit Koivula hälyttivät huippukokki Kari Aihisen ja Kaappaus keittiössä -ohjelman paikalle, kun seitsemähenkisen perheen ruokarutiinit olivat niin retuperällä, että alettiin olla vanhempien jaksamisen rajoilla. Aihinen pureutui perheen tilanteeseen ja keksi ratkaisuja perheen arkisiin ongelmiin hyvin tuloksin.

Huippukokki yllättyi positiivisesti

Kun Kari Aihinen oli neuvonsa antanut, jätti hän perheen treenaamaan uusia ruoanlaittorutiineja. Tarkastuskäynnillä huippukokki yllättyi positiivisesti perheen jääkaapin sisällöstä.

Maarit kertoo, että uudet ruoanlaittorutiinit ovat parantaneet heidän arkeaan. Tätä nykyä pariskunta valmistelee yhdessä iltaisin seuraavan päivän ruokia. 

– Tietyllä tavalla meidän kommunikointimme on parantunut ja me teemme yhdessä niitä asioita, Maarit kertoo.

– Kun me tehdään yhdessä, niin me jaetaan myös niitä tunteita yhdessä – me puhumme paljon enemmän. Se ei jää sinne sisälle se tunne ja emme mene mököttämään nukkumaan, Jani kertoo.

Kahvinkulutus on vähentynyt

Maarit yllätti Kari Aihisen vierailunsa alussa paljastamalla, että hän juo peräti neljä pannullista kahvia päivässä. Tähänkin asiaan on huippukokin vierailun jälkeen tullut positiivinen muutos.

– Kahvinlipitykseni on nyt jo vähentynyt. Nyt menemme jossain ehkä kahdessa pannussa päivässa – ehkä kahdessa ja puolessa. Aikaisemminhan mulla meni tuplaten, Maarit kertoo.

Yksi syy siihen, että Maaritilla on ollut resursseja panostaa omaan terveyteensä on se, että Jani on panostanut projektiin niin kokonaisvaltaisesti. Tällä on ollut positiivinen vaikutus myös lapsiin.

– Yllätyksenä tässä kokonaisuudessa on ollut Janin panostaminen ja se on lähentänyt myös lapsia. Lapset pyytävät iskältä, että voisiko tehdä tiettyjä asioita yhdessä. Lasten silmissä iskästä on tullut pieni sankari, Maarit kertoo.

Suurperheen arkea on hankaloittanut myös kaksivuotiaan Ninja-tyttären harvinainen sairaus. Ninja ei tunne kipua ja tämän vuoksi hänet on ollut vaikea ottaa mukaan ruoanlaittoon onnettomuuksien pelossa. Aihisen poissaolon aikana perhe on kuitenkin saanut hyviäkin uutisia pienokaisen tilanteesta: Ninja pääsee päiväkotiin.

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme