Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa luvassa terapiaa: ”Enemmän Dr. Philiä kuin Jamie Oliveria”

Kaappaus keittiössä -ohjelmaa luotsaavan Kari Aihisen mukaan ohjelman kolmannella kaudella nähdään enemmän terapiaa kuin ruuanlaittoa.

Suosittu Kaappaus keittiössä saa jatkoa, kun ohjelman kolmas tuotantokausi starttaa MTV3-kanavalla 9.4. Mukana on jälleen yhdeksän erilaista perhettä, jotka kamppailevat ruuanlaittoon liittyvien ongelmien kanssa. Kauden viimeisessä, kymmenennessä jaksossa tavataan aiemmilta kausilta tuttuja perheitä.

Tällä kaudella ohjelmaa luotsaava Kari Aihinen on kuitenkin joutunut kohtaamaan myös muunlaisia ongelmia.

– Perheillä on ongelmia, joihin olemme tosissamme joutuneet tarttumaan. Olemme funtsineet ja vakavoituneet ihan kunnolla, Aihinen kertoo.

– Kolmas kausi on enemmän Dr. Philiä kuin Jamie Oliveria. Olen joutunut panostamaan henkisesti paljon enemmän kuin aiemmilla kausilla, mies jatkaa.

Mukana on muun muassa allergiaperhe, sekä taloudellisten ongelmien kanssa kamppaileva perhe.

– Pääpaino on enemmän henkisessä auttamisessa kuin kokkaamisessa. Kokkaamisapu on vain piste iin päällä, Aihinen kuvailee.

Kuinka keittiömestari on sopeutunut uuteen rooliinsa terapeuttina?

– Tiukoissa paikoissa on unohdettava kamerat ja ohjaajan käskyt. Silloin on oikeasti katsottava perheen äitiä tai isää silmiin ja kuunneltava sydämen ääntä. On fokusoitava ajatukset siihen juttuun ja päätettävä, että minä autan teitä, Aihinen toteaa.

– Ei voi vain tulla paikalle ja miettiä, onko tukka hyvin. Toivottavasti se näkyy myös ruudussa, että olen ollut tosissani. En ole harjoitellut yhtään vuorosanaa etukäteen. sillä olen halunnut olla hetkessä, mies jatkaa. 

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla 9.4. alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme