Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Ruokaongelmia? Hae mukaan Kaappaus keittiössä -ohjelmaan!

Ovatko kotikeittiötaitosi hukassa? Aiheuttaako arkiruokailu ahdistusta? Kevään suosikkiohjelma Kaappaus keittiössä saa jatkoa ja haemme perheitä uuden tuotantokauden jaksoihin. Voisiko ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen auttaa sinun perhettäsi ruuanlaiton kanssa?

Kevään 2013 suosikkiohjelma Kaappaus keittiössä on pistänyt suomalaisten ruokailutottumuksia uuteen uskoon: kasviskammo on selätetty, vastenmielisestä ruoanlaitosta on tullut monelle harrastus ja uusia arkiruokia on opittu.

Onko nyt Sinun vuorosi saada apua ruokapulmiin? Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ohjelmaan! Mukaan voi ilmoittautua yksin, perheen tai kämppäkaverin kanssa. Ohjelmaa kuvataan alkusyksyn aikana.

Täytä hakemus täällä

Kaappaus keittiössä on viihdeohjelma, joka on suomalaisen ruokakulttuurin ja hyvinvoinnin asialla. Ohjelmassa Kari Aihinen, televisiosta tuttu huippukokki ja legendaarisen ravintola Savoyn keittiöpäällikkö, matkustaa joka viikko yhteen tavalliseen suomalaiseen perheeseen laittamaan ruoka-asiat kuntoon.

Aihisen opastuksella perhe tutustuu oikeisiin raaka-aineisiin ja ruoanvalmistustapoihin ja saa hyviä vinkkejä helpottamaan ja piristämään arkeaan. Huippukokkimme korostaa myös yhdessä tekemisen merkitystä ja laittaa perheet välillä katsomaan peiliin rankallakin tavalla. Muista, että huono ruoka syö sinua. Tuotanto Moskito Television.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme