Mainos
Mainos
992x350_3

Oletko innokas kotikokki? Hae mukaan uuteen ohjelmaan

Haku ohjelmaan on päättynyt!

Rakastatko kokkaamista ja oletko kätevä käsistäsi?

Kädettömät kokit on MTV:n uusi koko perheen herkkupala, jossa Vapun tiimi kohtaa Karin tiimin tulikuumassa keittiökahinassa. Sinun apuasi tarvitaan, sillä Vappu ja Kari eivät saa itse koskea keittiössä mihinkään! He seuraavat vierestä ja antavat ohjeita oman tiiminsä kokille, eli juuri Sinulle, joka hoidat yksin kaiken kokkauksen alusta loppuun! 

Kokkausaikaa on vain tunti, joten käsien tulee käydä nopeasti! Molemmilla tiimeillä on käytössään 60 sekuntia yhteistä peliaikaa, jolloin Vappu ja Karikin saavat napata kauhan hetkeksi käteensä.

Luvassa on siis vauhtia ja tiukkoja tilanteita, mahtisuorituksia, herkullisia reseptejä, huumoria, hätätilanteita, dramaattisia käänteitä ja huimia pelastusoperaatioita – ihan niin kuin kaikissa keittiöissä!

Jos olet taitava, rohkea ja innokas kotikokki, täytä hakemus heti. Voit päästä kokkaamaan Karin tai Vapun kanssa Suomen hauskimpaan ruokaohjelmaan. Parhaat kotikokit palkitaan maineella, kunnialla ja huippulaadukkailla tuotepalkinnoilla!

Haku ohjelmaan on päättynyt!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme