Mainos
Mainos
992x350_3

Kukkoa viinissä

Tekeekö mieli kukkoa viinissä? Nappaa tästä ohje.

Kädettömät kokit -ohjelmassa Anna Puu toivoi Kari Aihisen ja Vappu Pimiän apukokkeineen valmistavan hänelle kukkoa viinissä. Tällä reseptillä voit kokeilla, miten sinä onnistut tehtävässä.

Kukkoa viinissä

1. Mausta broilerinpalat ja ruskista ne kauttaaltaan. Siirrä pataan ja ripota vehnäjauhoa päälle.

2. Laita sipulit kiehuvaan veteen pariksi minuutiksi. Huuhtele ne kylmällä vedellä ja kuori. Ruskista sipulit voissa pannulla ja siirrä sitten pataan. Ruskista myös sienet ja lopuksi savusivukuutiot ja laita myös pataan. Lisää persilja, laakerinlehti ja timjami, kaada päälle puolet viinistä.

3. Keitä hiljaa kannen alla 35-40 minuuttia ja lisää viiniä keitokseen silloin tällöin.

Neljälle:

1,2 kg broilerinpaloja
suolaa ja pippuria
2 rkl vehnäjauhoa
10 pikkusipulia
200 g herkkusieniä
150 g savusianlihaa kuutioina
1 laakerinlehti
1 tl timjamia
3 dl punaviiniä
persiljaa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme