Mainos
Mainos
992x350_3

Amin Asikainen opettaa nyrkkeilyä polttariporukoille: Naisia saisi tulla lisää!

Entinen nyrkkeilijä Amin Asikainen näyttää nyrkkeilyn saloja mielellään kenelle tahansa.

Kädettömät kokit -ohjelman seuraavassa jaksossa 12.11. nähtävä ammattinyrkkeilyn Euroopan mestari Amin Asikainen nauttii kuntonyrkkeilijöiden valmentamisesta.

Entinen nyrkkeilijä on tällä hetkellä päävalmentajana Kirkkoniemen nyrkkeilykerhossa ja hänellä on myös oma sali Pitäjänmäellä. Näiden ammattilaisten ja harjoittelijoiden lisäksi Asikainen järjestää tunteja polttariporukoille ja käy myös esimerkiksi firman pikkujouluissa.

– Vedän eri kamppailulajeille erilaisia tekniikoita. Vedän näitä treenejä vapaaottelijoille, nyrkkeilijöille, kilpailijoille ja kuntoilijoille. Välillä on myös kouluryhmiä, firmanjuhlia, pikkujouluja ja polttariporukoita, Amin sanoo.

Asikainen kertoo, että nykyään yhä useammat ovat innostuneet kokeilemaan nyrkkeilyä polttareiden aikana. Yleensä polttarisankari sparraa Euroopan mestarin kanssa leikkimielisesti tai sitten koko porukka haluaa osallistua nyrkkeilytreeneihin. Yksi toive entisellä nyrkkeilijällä kuitenkin on.

– Naisia saisi tulla vielä lisää, Amin kertoo.

Nyrkkeily on lähellä Aminin sydäntä, mutta niin on myös marokkolainen ruoka. Kädettömät kokit -ohjelman seuraavassa jaksossa valmistetaankin marokkolaista ruokaa. Tähän kyseiseen ruoka-annokseen ja nyrkkeilijäuraan sisältyy myös Aminin ikimuistoisin ruokamuisto.

– Minun isä on marokkolainen ja se on minun suosikkiruokaa. Aina kun olen Marokossa tai olen heidän perheensä luona, niin me syödään aina sitä, Asikainen kertoo mielissään.

Katso Aminin ruokamuisto alta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kädettömät kokit MTV3-kanavalla torstaisin 20.05

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme