Mainos
Mainos
992x350_3

Kädettömät kokit: Jarppi Leppälä kehitti mahdollisimman haastavan tehtävän

Uutuusohjelma Kädettömät kokit alkaa MTV3-kanavalla torstaina 17.9. Ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään Duudsoneista tuttu Jarno ”Jarppi” Leppälä, joka on tahallaan kehittänyt mahdollisimman haastavan tehtävän meidän Kädettömille kokeille.

Kädettömät kokit -ohjelmassa Vappu Pimiä ja Kari Aihinen saavat rinnalleen innokkaan kotikokin, joka joutuu valmistamaan annoksen kuuntelemalla Aihisen ja Pimiän ohjeita. Kari ja Vappu eivät saa itse koskea mihinkään, joten hyvin jännittäviä ja hulvattomia tilanteita on tarjolla.

Jokaisessa jaksossa julkkisvieras antaa Vapun ja Kapen tiimille haluamansa annoksen tehtäväksi. Duudsoneista tuttu Jarno ”Jarppi” Leppälä vietti aikaa tietokoneen äärellä etsien mahdollisimman haastavaa jälkiruokaa valmistettavaksi.

– Tykkään lätyistä. Se on sellainen perinteinen jälkiruoka, mutta kun Vappu pyysi minut tähän ohjelmaan, niin menin googlettamaan että mikä olisi sellainen vähän hankalampi vaihtoehto, Jarppi naureskelee.

– Niiden täytyy siis valmistaa minulle ribsit ja siihen lisukkeeksi ainakin bataattiranskalaiset ja jälkiruoaksi liekitetyt letut, joku hieno ranskalainen nimikin niillä oli kuulemma.

Miehellä on odotuksen todella korkealla, sillä hän on maistanut elämänsä parhaita ribsejä Los Angelesissa Tony Roma’s -nimisessä paikassa.

– Niihin lähden sitten vertaamaan näitä heidän valmistamiaan ribsejä. Odotukset on siis todella korkealla.

Jarppi aikoo antaa kokeille suoraa palautetta annoksista.

– Sanoja en säästele, mutta olen toki hirveän huono haukkumaan mitään. Positiivisen kautta mennään, Jarppi kertoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kädettömät kokit nähdään MTV3-kanavalla torstaina 17.9 klo 20.05 alkaen. #kädettömätkokit

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme