Mainos
Mainos
992x350_3

Kari Aihinen karvaasta pettymyksestään: ”Se oli nolo ja häpeä”

Huippukokki Kari Aihinen kuvailee karvainta tappiotaan Kädettömät kokit -keittiössä.

Kädettömät kokit -ohjelmassa on koettu paljon erikoisia tilanteita ja ei ehkä aivan viimeisilleen valmistettuja annoksia.

Ohjelman viimeisimmässä jaksossa Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen koki äärimmäisen karvaan tappion, kun hänen tiiminsä oli määrä valmistaa poliitikko Susanna Koskella pohjanmaalaista perinneherkkua eli piimävelliä.

– Piimävelli harmitti eniten, koska se oli mun muna. Kyllä minä aina edustan Savoyn keittiöpäällikkönä, niin sen piimävellin mokaaminen harmitti paljon.

Mies kertoo tehneensä piimävelliä ensimmäistä kertaa, mutta kertoo takuulla tekevänsä sen seuraavalla kerralla paljon paremmin.

Aihinen oli omien sanojensa mukaan liian paljon Savoyn norsunluutornissa, kun hänen olisi ennemmin pitänyt pitää mielessä pohjanmaalaiset. Mikä piimävellin teossa meni sitten mönkään?

– En keskittynyt siihen siirappiin ollenkaan. Se oli nolo ja häpeä, kun minä unohdin sen siirapin kokonaan, Aihinen kertoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kädettömät kokit -ohjelma MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme