Mainos
Mainos
992x350_3

Kari Aihisen ja Vappu Pimiän uutuusohjelma: "On tullut pahojakin palovammoja"

Uutuusohjelman kuvauksissa on nähty niin verta kuin hikeäkin.

Kädettömät kokit -ohjelmassa Kari Aihinen ja Vappu Pimiä luotsaavat omia tiimejään, mutta eivät pääse itse tositoimiin, vaan ruoanlaiton hoitavat kilpailijat. Ammattilaiset toimivat kilpailijoille ainoastaan ohjeistajina, ja toimivat kuvainnollisesti kädet selän takana.

– Tätä on kyllä ollut tosi kiva tehdä. Meillä on kuvausten ajan ollut ihan mahtava meininki ja toivon, että se välittyy myös katsojille, Vappu kuvailee ohjelman kuvauksia.

– Kuvaukset on menneet tosi hienosti. Meillä on hyvät vieraat ja hyvät ruoat. Harmi vaan, etteivät katsojat pääse maistelemaan niitä, Kari puolestaan kertoo iloisesti.

Kari ja Vappu myöntävät, että kuvausten aikana on ennättänyt sattua ja tapahtua lähestulkoon mitä tahansa.

– Täällä on meinannut olla sormet padassa ja on tullut pahojakin palovammoja. Siellä on tartuttu ihan tulikuumiin patoihinkin ihan paljain käsin. Kaikennäköistä on nähty, Vappu kertoo.

Vappu ja Kari kertovat, että heidän apukokkeinaan nähdään paljon erilaisia persoonia.

– Meillä on sellaisia kokkeja, jotka heittelevät asioita ihan sinne tänne ja sitten on myös todella pikkutarkkoja kokkeja, jotka haluavat siivota jälkiään koko ajan, vaikka siihen ei todellakaan ole aikaa, Vappu kuvailee.

Vapun ja Karin luotsaamilla tiimeillä on yhteensä 45 minuuttia aikaa valmistaa kaksi annosta. Ohjelmassa on siis luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mahtisuorituksia, munauksia, herkullisia reseptejä, huumoria, hätätilanteita, dramaattisia käänteitä ja huimia pelastusoperaatioita.

Kestävätkö Vapun ja Karin hermot, kun kokata saa mutta ei koskea? Se selviää 17.9. alkaen MTV3-kanavalla.

Kädettömät kokit MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05 17.9. alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme