Mainos
Mainos
992x350_3

Mikä on parasta puolisossasi, Pipsa Hurmerinta?

Häikäisevän Pipsa Hurmerinnan mielestä yksi asia hänen puolisossaan on ylitse muiden.

Kädettömät kokit -ohjelmassa vierailee tänään upea Pipsa Hurmerinta, joka järjestää kiireisen arjenkin keskellä aikaa perheelleen. Nainen puhuu puolisostaan hellyttävästi ja paljastaakin asian, joka tässä on parasta. 

– Se, että hän on minun, Pipsa naurahtaa iloisesti.

Pipsan keittokirja pienille ihmisille -kirjan juuri julkaissut Hurmerinta kertoo nauttivansa perhe-elämän mukanaan tuomista iloista. Onko äidiksi tulo kuitenkin jotenkin muuttanut sinua?

– Tavallaan tietenkin joo, mutta tavallaan olen ihan sama ihminen, Hurmerinta aloittaa.

– Freelancerina olen niin tottunut siihen, että elämä ei ole koskaan yhden tyyppistä. Nyt on vain sitten yksi lisäpallo pyöritettävänä. Tilanne on varmaan aika eri, jos on aina ollut töissä yhdeksästä viiteen ja asiat on tullut tehtyä aina samalla tavalla. Minun elämä on aina ollut aika levällään ja sellaista hektistä, niin se ei ole sinällään muuttunut.

Pienen pojan äidillä ei perheenlisäys ole vielä mielessä.

– Kaveri aloitti tarhan äskettäin. Aletaan vasta nyt olla pää vedenpinnan yläpuolella, niin vaikea ajatella yhtään sitä. Katsotaan, Hurmerinta kertoo iloisesti.

Katso maistiainen illan jaksosta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kädettömät kokit MTV3-kanavalla 20.05!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme