Mainos
Mainos
992x350_3

Poliitikko Susanna Koski kokkaustaidoistaan: ”Suunnitelmat muuttuvat aina matkan varrella”

Kokkaaminen ei aina ole mitään maailman helpointa hommaa, niin ajattelee myös Voitolla yöhön -ohjelmasta tuttu Susanna Koski.

Poliitikko Susanna Koski vierailee tänään 29.10. Kädettömät kokit -ohjelmassa ja kertoi kuvausten lomassa, että hän kokkailee lähes aina ilman reseptiä.

– En edes muista milloin olen viimeksi katsonut mitään reseptejä, ehkä joskus piparikakkutaikinan reseptin olen katsonut, Susanna aloittaa.

Koski kertoo, että hän ei yleensä juurikaan suunnittele annoksia ennakkoon, sillä useimmiten ne joka tapauksessa ovat aivan erilaisia, kuin mitä alkujaan oli mietitty.

– Olen itse sellainen ruoanlaittaja, että niistä tehdään mitä sattuu olemaan. Ja jos vähän suunnitellaan, niin se suunnitelmakin saattaa muuttua siinä matkana varrella.

Ohjelmassa valmistetaan naisen toivomuksesta riistaa, kauden raaka-aineiden kanssa sekä perinteistä pohjanmaalaista herkkua eli piimävelliä.

– Mikään ei ole niin hienoa ja ehkä aliarvostettua kun puhdas suomalainen ruoka, Koski kuvailee tehtävänsä valintaa.

Katso videolta, mitä kaikkea piimävelli sisältää.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kädettömät kokit -ohjelma MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme