Mainos
Mainos
992x350_3

Roope Salminen haluaa kaikkien aikojen darramätöt: S**tanan kova nälkä

Kädettömät kokit -ohjelman tulevassa jaksossa valmistetaan kaikkien aikojen darramätöt Roope Salminen & Koirat -yhtyeestä tutulle muusikko Roope Salmiselle.

Kädettömät kokit -ohjelman neljännessä jaksossa Vappu Pimiän ja Kari Aihisen tiimien on aika valmistaa herkkuannos muusikko ja näyttelijä Roope Salmiselle.

Kiireisen elämän vuoksi mies paljastaa syövänsä paljon ulkona, mutta kyllä hän silti joskus panostaa kotonakin kokkailuun.

– Sushia tein joskus himassa. Siitä tykkään ihan sikana. Se jopa ihan onnistuu, kun siihen panostaa, mutta mulla menee se 6,5 tuntia, että saan ne tehtyä.

Tänään miehen ei onneksi tarvitse valmistaa ruokaa itse. Millaisen tehtävän olet oikein valinnut Vapun ja Kapen tiimeille?

– Multa kysyttiin, mitä haluan syödä ja ajattelin, että mulla on tänään varmaan darra. Meillä oli nimittäin edellisenä iltana loppuunmyyty keikka, niin ajattelin, että tulee varmaan iso ilta ja darrasafkaa voisi tehdä mieli, Salminen kertoo.

Mies kertoo yleensä syövänsä pakastepitsaa, mutta se saattaisi tehtävänä olla hieman liian helppo Aihisen ja Vapun kaltaisille ruokatietäjille ja heidän apukokeilleen. Mitä ruokaa siis on luvassa?

– Jos saan valita ihan mitä tahansa ruokaa, niin syön kanansiipiä eli kanansiivet ja ettei tehtävä olisi liian helppo, niin fish & chipsit siihen vielä sit kylkeen.

"Toivottavasti ne tekee isot annokset"

Katsomo-video ei ole saatavilla

Roope Salminen & Koirat -yhtyeestä tuttu muusikko paljastaa, että ei osaa tehdä ruokaa lainkaan.

– Musta on makeeta, että jotkut ihmiset pystyvät panostamaan ruoanlaittoon, koska minä en tajua siitä mitään. Minä tykkään vaan syödä, mies naureskelee.

Miehen odotukset eivät siis sinällään ole kovinkaan korkealla, mutta jotain toiveita hänellä on.

– No mulla on ihan s**tanan kova nälkä, että toivottavasti ne tekee ainakin isot annokset. En ole syönyt tänään yhtään mitään, niin alkaa pikkuhiljaa heikottaa.

– Hyvältä tulee joka tapauksessa maistumaan ja uskon, että nuo tietää mitä ne tekee.

Katso alta ennakko illan Kädettömät kokit -jaksosta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kädettömät kokit MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme