Mainos
Mainos
992x350_3

Tuomas Enbuske ensitapaamisestaan Mikael Jungerin kanssa: Silloin hän oli ihan p*skanjäykkä

Tuomas Enbuske ja myöhemmin Kädettömät kokit -ohjelmassa nähtävä Mikael Junger ovat hyviä ystäviä keskenään. Tämän illan jaksossa tehtävän jakava Enbuske muistelee ohjelman kuvauksissa miesten ensikohtaamista.

Tuomas Enbuske ja Mikael Junger tapasivat ensimmäisen kerran, kun Tuomas haastatteli häntä vuonna 2004. Tällöin Jungerista oli juuri tullut yleisradion toimitusjohtaja.

– Silloin se oli ihan paskanjäykkä ja esitti sellaista toimitusjohtajaa, sellaista asiallista. Hän on itsekin sanonut vanhoja haastatteluita katsottuaan, että mitä h*lvettii hän on oikein esittänyt, Tuomas kertoo.

Viime aikoina Junger ja Enbuske ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä, joten ensivaikutelma miehestä ei selkeästi pitänyt paikkaansa. Kädettömät kokit -ohjelmassa vieraana nähtävä Enbuske kertookin mistä ystävyys Jungerin kanssa todella alkoi.

– Mikael on suurin piirtein yhtä sekaisin kun minä. Se on ehkä enemmän sekaisin. Minä olen vähemmän sekaisin oleva versio siitä, Tuomas summaa naureskellen.

Tuomas julkaisi Instagram-tilillään kuvan Mikaelista ja tämän puolisosta Emilia Poikkeuksesta.

Jungerin mukaan miesten ystävyyteen vaikuttaa vahvasti myös se, että heidän puolisonsa ovat keskenään ystäviä.

– Siellä täällä ollaan nähty ja pyöritty Tuomaksen kanssa ja tässä vaikuttaa myös se, että Tuomaksen Emilia ja minun Emilia ovat keskenään ystäviä. Siitä on tullut aika toimiva konsepti, Junger kertoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kädettömät kokit nähdään MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05 alkaen. 

Keskustele ohjelmasta FacebookissaTwitterissä ja 

Instagrammissa #Kädettömätkokit

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme