Mainos
Mainos
992x350_3

Tuomas Enbuske paljastaa ruokainhokkinsa: Ennemmin vaikka koiraa

Kädettömät kokit -ohjelmassa nähdään vieraana tänään mies, joka syö yhtä raaka-ainetta lukuun ottamatta mitä tahansa. Mikähän se mahtaa olla?

Kädettömät kokit -ohjelmassa kokataan tänään saksalaisia herkkuja, kuten flammkuchenia ja omenastruudelia. Tällaisia kokkailuja Vappu Pimiän ja Kari Aihisen tiimeiltä teki juontaja Tuomas Enbuske. Mistä syystä valitsit tällaisen tehtävän?

– Minulta kysyttiin lempimaata, niin sen pitää olla saksalaista ruokaa, koska kukaan ei varmaan valitse saksalaista keittiötä. Olen suuri Saksan ystävä, niin sen takia halusin valita saksalaisia ruokia.

Tuomas kertoo flammkuchenin olevan saksalainen versio pitsasta. Mitä täytteitä tämän herkun päälle haluaisit saada?

– Kaikki on mahdollista. Toivottavasti se on mahdollisimman lihaisa. Syön mitä tahansa, kaikkea paitsi purkkitonnikalaa, vaikka koiraa. Purkkitonnikalaa en ole syönyt vuoden 1987 jälkeen, Enbuske kertoo.

Miehen mielestä purkkitonnikala on niin pahaa, että sitä ei voi vahingossakaan syödä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kokkaamisen suhteen Enbuske kertoo olevansa todella surkea.

– Olen itse niin surkea kokki, että ei ole väliä teenkö kädet sidottuna vai en. En osaa tehdä mitään ruokaa itselleni, mies kertoo.

Enbuske paljastaa tehneensä edellisen kerran ruokaa vuonna 2007, joten aikaa tästä spektaakkelista on vierähtänyt tovi jos toinenkin. Ajattelitko vielä joskus ottaa keittiön hyötykäyttöön ja valmistaa ruokaa?

– Olen vähän sellainen joko tai ihminen, että jos alkaisin opetella kokkaamaan, niin haluisin opetella sen täydellisesti.

Illan jaksossa selviää maistuuko Enbuskelle Kari Aihisen ja Vappu Pimiän tiimien valmistamat ruoka-annokset.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kädettömät kokit MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05

Keskustele ohjelmasta Facebookissa, Twitterissä ja Instagrammissa #Kädettömätkokit

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme