Mainos
Mainos
992x350_3

Uutuusohjelma Kädettömät kokit alkaa MTV3-kanavalla 17.9.

Vappu Pimiän ja Kari Aihisen luotsaama uutuusohjelma Kädettömät kokit alkaa MTV3-kanavalla 17.9. klo 20.05

MTV3 -kanavalla torstaisin nähtävässä Kädettömät kokit -ohjelmassa toisiaan vastaan kisailevat Vappu Pimiä ja Kari Aihinen. He valmistavat annoksia antamalla apukokille ohjeita, mutta he eivät saa koskea mihinkään. Kestävätkö Vapun ja Karin hermot, kun kokata saa mutta ei koskea?

Vappu Pimiä ja Kari Aihinen saavat Kädettömät kokit -ohjelmassa vierelleen innokkaan kotikokin. Ohjelmassa kokataan Vapun tiimi vastaan Karin tiimi, ja kotikokit vaihtuvat joka jaksossa. Vappu ja Kari eivät saa itse koskea keittiössä mihinkään. He seuraavat vierestä ja antavat ohjeita, mutta koko kokkauksen alusta loppuun hoitavat heidän apulaisensa, amatöörikokit.

Molemmat tiimit valmistavat annokset saman tilauksen pohjalta ja tilauksen tekee kussakin jaksossa ruokaa rakastava julkkis. Vieraana nähdään Jarppi Leppälä, Jenni Kokander, Tuomas Enbuske, Roope Salminen, Pipsa Hurmerinta, Mikael Junger, Susanna Koski, Anna Puu, Amin Asikainen ja Krisse Salminen.

Vapun ja Karin tiimeillä on yhteensä vain 45 minuuttia aikaa valmistaa kaksi annosta. Kädettömien kokkien kuvauksissa on riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

– Kaikenlaista sattui ja tapahtui. Tärkeintä ei ollut pelkästään jalo kilpa, vaan ennen muuta Kape Aihisen päihittäminen! Joskus piti ottaa naisellisetkin keinot avuksi, Vappu kertoo.

Vapen ja Kapen tiimeissä tullaan näkemään paljon erilaisia amatöörikokkeja vaihtelevilla keittiötaidoilla. 

Ensimmäisessä jaksossa Jarppi Leppälä tilaa kädettömiltä kokeilta ribsejä.

Ensimmäinen jakso 17.9. klo 20.05

Keittiössä sattuu ja tapahtuu, kun Vappu Pimiä ja Kari Aihinen piiskaavat innokkaita kotikokkeja ilman käsiä! Ensimmäisen jakson vieras Duudsonien Jarppi tilaa tiimeiltä ribsejä ja erittäin herkullisen ranskalaisen jälkiruuan. Amatöörikokit Susanna ja Tony joutuvat töihin toden teolla kun Vapun ja Kapen kilpailuvietti nousee pintaan ajan käydessä vähiin.

Kädettömät kokit nähdään MTV3-kanavalla torstaisin 17.9 klo 20.05 alkaen. #kädettömätkokit

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme