Mainos
Mainos
992x350_3

Vappu Pimiä vinkkaa – Kädettömät kokit –ohjelmasta oivalluksia arkikeittiöön

Iki-ihana Vappu Pimiä tietää, että monet valmistavat hyvin usein samaan ruokaa. Hän uskookin, että Kädettömät kokit -ohjelman avulla jokainen saa takuulla uusia ideoita arkikeittiöönsä.

Jokainen viikoittain ruokaa laittava kaipaa takuulla uusia ideoita arkikeittiöönsä ja siihen löytyy ratkaisu muun muassa Kädettömät kokit -ohjelmasta.

– Minulla tulee se ongelma, mitä veikkaan tulevan aika monella, yksineläjällä, parisuhteessa elävällä, perheen äidillä, ihan kenelle tahansa, joka vaan laittaa viikoittain ruokaa. Usein tulee tehtyä aina niitä samoja safkoja. Useimmat pyörittävät juuri niitä muutamia samoja ruokia ja siihen kaipaa aina uusia ideoita, Vappu kertoo.

Kädettömät kokit -ohjelmassa kaikki annokset valmistetaan 45 minuutissa ja Vappu arveleekin, että useimmat saattavat havahtua siihen, että lyhyessä ajassa saa montakin ruokalajia valmistettua.

– Ohjelmasta saa varmasti uusia ideoita, koska me ei tehdä mitään fine dining piperrystä, Vappu summaa.

Kädettömät kokit -ohjelman seuraavassa jaksossa 1.10. valmistetaan muun muassa Vapun inhokkiruokaa borssikeittoa.

– Täytyy sanoa ihan suoraan, että täällä on paljon sellaisia ruokia, mitä en ole koskaan tehnyt. Täällä on ollut minun inhokkiruokia, mutta nyt ohjelman tiimellyksessä minusta on tullut ihan niiden fani. Esimerkiksi borssikeitto vaihtui inhokista suosikiksi, Vappu kertoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kädettömät kokit MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05

Keskustele ohjelmasta FacebookissaTwitterissä 

ja Instagrammissa #Kädettömätkokit

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme