Mainos
Mainos
992x350_3

Video: Kari Aihinen vihaa tulista ruokaa: Kyllä ruokaa pitää voida syödä

Huippukokki Kari Aihinen ei voi sietää tulista ruokaa ja joutuu ikävään tilanteeseen maistellessaan kotikokin valmistamaan kastiketta Kädettömät kokit -keittiössä.

Kädettömät kokit -ohjelman neljännessä jaksossa voidaan huomata, kuinka paljon huippukokki Kari Aihinen rakastaa aiolia ja vihaa tulista ruokaa.

Miehen tunteet käyvätkin laidasta laitaan hänen maistellessaan apukokkina olevan Jarin keitoksia. Aiolia mies maistelee tietenkin oikein mielellään.

– Keittäjän näkökannasta aioli toimii kaiken kanssa. Aamupala tai iltapala, niin ei muuta kun aiolia pöytään, Aihinen kuvailee.

Aiolin maistelun jälkeen Aihiselta tulee kuitenkin kyyneleet silmistä, kun hän maistelee apukokkinsa valmistamaa kastiketta. Huippukokki kertoo, että ei nauti tulisesta ruoasta yhtään.

– Mä en ole ikinä tykännyt tulisesta ruoasta. Tulista ruokaa saa, kun laittaa paljon chiliä tai tabascoa, mutta se tasapaino pitää löytyä. Kyllä ruokaa pitää voida syödä. Ei ole mitään järkeä syödä ruokaa, mitä sä et pysty syömään, Aihinen kertoo.

Katso videolta, kuinka tilanne etenee.

Kädettömät kokit MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme