Mainos
Mainos
992x350_3

Vappu Pimiälle ja Kari Aihiselle yhteinen ruokaohjelma

Vappu Pimiä ja Kari Aihinen luotsaavat uutta kotimaista ohjelmasarjaa Kädettömät kokit, johon haetaan nyt innokkaita kotikokkeja. Ohjelmassa Vappu ja Kari saavat kumpikin tiimiinsä amatöörikokin ja tiimit kilpailevat toisiaan vastaan. 

Vappu ja Kari eivät saa itse koskea keittiössä mihinkään. He seuraavat vierestä ja antavat ohjeita, mutta koko kokkauksen alusta loppuun hoitavat heidän apulaisensa, amatöörikokit. Tiimit valmistavat annokset saman tilauksen pohjalta ja tilauksen tekee kussakin jaksossa ruokaa rakastava julkkis, joka myös päättää voittajan.

Kuinka luontaista Vappu Pimiälle on keittiössä opastaminen?

– Keittiössä neuvominen on itselle tuttua puuhaa. Ystävät ja tuttavat kyselevät paljon neuvoa. Autan kyllä, mutta yleensä minä olen omassa keittiössäni se joka tekee. Heikkouteni tulee olemaan ehkä se, että olen omatoiminen ja haluan tehdä asiat itse, Pimiä pohtii.

Ohjelmaan haetaan mukaan innokkaita kotikokkeja. Millaisia hakemuksia erityisesti odotetaan?

– Ohjelmaan kannattaa hakea aivan kaikkien joita ruoka kiinnostaa. Hakijan pitäisi olla edes vähän kiinnostunut ruoanlaitosta ja itsensä kehittämisestä. Ohjelmaan kannattaa hakea kaikkien jotka haluavat kartuttaa tietojansa, sillä totuus on, että ruoan maailmassa ei tule ikinä valmiiksi.

Yhteistyöltä Kari Aihisen kanssa Vappu odottaa paljon.

– Meille tulee varmasti Karin kanssa olemaan aivan erilainen lähestymistapa asiaan. Kari on ihana ja hurmaava tyyppi, Vappu Pimiä summaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme