Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

15 vuotta ilman kosintaa – tähtiartistit rientävät apuun

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa tutustutaan 15 vuotta yhdessä viihtyneisiin Suviin ja Kimmoon  tiistaina 9.12. klo 21.00. Pitkä yhdessäolo on aika saattaa seuraavalle tasolle, ja Kimmo järjestää rakkaalleen ikimuistoisen kokemuksen.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman viimeisessä jaksossa Olli Herman tapaa Kimmon, joka tarvitsee apua ikimuistoisen kosinnan järjestämisessä.

Jo viisitoistavuotta yhdessä avopuolisonsa Suvin kanssa ollut Kimmo ei ole saanut kosintaa aikaiseksi monista vihjailuista huolimatta.

– Tarvitsen jeesiä, mies myöntää.

Onneksi Olli Herman saapuu auttamaan kahden lapsen vanhempia. Puolisoaan Suvia Kimmo kuvailee rempseäksi, mutta ujoksi.

– Jos ei minulla olisi Suvia, niin ei minulla olisi mitään. Hän on antanut minulle hienon perheen ja hyvän elämän, mies kiittelee.

"Ollista oli iso apu"

Kimmo antaa Ollille vapaat kädet ja täyden luoton kosinnan järjestelyissä. Pikkuhiljaa idea kaikkien aikojen kosinnasta selkiytyy, ja Kimmo alkaa Ollin avustuksella järjestää ikimuistoista seikkailukosintaa mielitietylleen.

– Ollista oli iso apu, koska hän pystyi järjestämään kaiken, mitä halusin, Kimmo kertoo.

Ollin avustuksella järjestyi muun muassa videotervehdys pariskunnan lempiartisti Juha Tapiolta. Videolla Juha Tapio rohkaisee Suvia heittäytymään päivän seikkailuihin avoimin mielin.

Heittäytyykö Suvi mukaan seikkailuun? Ja onnistuuko Kimmon villejä elementtejä sisältävä kosinta? Katso yläpuolelta esimakua illan jaksosta.

Kaikkien aikojen kosinta AVAlla tiistaina klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme