Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Glamrokkari Olli Hermanin erikoinen vihkisormus – katso!

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään AVA-kanavalla tiistaisin klo 21.30. Ohjelmaa juontaa iki-ihana Olli Herman, jonka sormea koristaa upea vihkisormus.

Reckless Love -yhtyeestä tutulla Olli Hermanilla on omaperäinen tyyli, joka ilmenee myös hänen kihla- ja vihkisormuksessaan. Miehellä on suomalaiseen tyyliin verrattuna hyvinkin erikoinen ja säihkyvä vihkisormus.

Mies on myös siirtänyt kihlasormuksensa oikeaan nimettömään ja pitää vasemmassa nimettömässään ainoastaan häikäisevää vihkisormustaan.

Herman auttaa suomalaisia pariskuntia uudessa ohjelmassa järjestämään ikimuistoisia ja spektaakkelimaisia kosintoja. Mies kertoi myös aiemmin, että hänen oma kosintansa poikkesi ohjelmassa nähtävistä kosinnoista paljonkin.

Rokkari muun muassa kertoi, että hänen nykyinen vaimonsa Noora Kosunen suoritti kosinnan miehen sijaan ja vieläpä puhelimen välityksellä.

– Se oli erittäin ikimuistoinen puhelu, rokkari hymyilee.

Julkaisimme kuvan miehen upeista sormuksista aikaisemmin MTV Lifestylen Instagram-tilillä. Kuvan pääset katsomaan täältä.

Millainen kihla- tai vihkisormus sinulla on? Voitte lähettää meillä kuvan omasta sormuksestanne hashtageilla #kosinta ja #AVASuomi. 

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin 23.9. alkaen AVAlla klo 21.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme