Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Kuinka ujo nainen reagoi julkiseen kosintaan? Ystävät varoittavat kosijaa!

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa tavataan pari, jotka ovat luonteeltaan hyvin erilaiset. Kuinka ujo Maisa reagoi spontaanin Klausin julkiseen kosintaan kesken työpäivän?

Kempeleestä kotoisin oleva Klaus, 27, tapasi tyttöystävänsä Maisan työpaikallaan tennishallissa. Ennen Maisan tapaamista Klaus oli ennättänyt tutustua hänen vanhempiinsa. Maisan äiti teki töitä nimittäin Klausin kanssa samassa paikassa.

– Otettiin haltuun anoppi ja appiukko ensimmäiseksi, mies kertoo nauraen.

Nykyään Mikkelissä asuva Klaus vaihteli Maisan kanssa katseita naisen aina käydessä miehen työpaikalla olevalla kuntosalilla. Varsinaisesti lempi kuitenkin leiskahti vasta squashin Finnish Openin jatkojuhlilla.

– Juttelimme juhlissa Maisan kanssa ja tiesin, että se oli menoa sitten.

Keskustelutuokion jälkeen pari on viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä ja ennen kosintaa parilla tulee yhteen puolitoista vuotta. 

"Jännittää, miten Maisa reagoi siihen ympäristöön"

Klaus on omien sanojensa mukaan yllytyshullu ja spontaani, kun taas Maisa on ujo ja herkkä. Tästä huolimatta mies on kaavaillut rakkaimmalleen hyvinkin julkisen kosinnan Mikkelin ostoskeskuksessa keskellä Maisan työpäivää. Mistä idea kosintaan tuli?

– Tiedän, että Maisa ei odota sellaista kosintaa. Hän ei todellakaan halua olla huomion keskipisteessä.

– Haluan siinä samalla haastaa hänet, Klaus kertoo iloisesti.

"Salassapito on ollut vaikeaa"

Mies ei pelkää kieltävää vastausta, mutta yksi asia häntä kuitenkin hermostuttaa ennen kosintaa.

– Vähän jännittää, miten Maisa reagoi siihen ympäristöön, Klaus kertoo.

Maisan reaktion lisäksi myös salassapito aiheuttaa hieman hankaluuksia.

– Salassapito on ollut vaikeaa, sillä Maisa aavistaa jotain. Olen joutunut ihan sinisin silmin valehtelemaan. Kuvauksiin olen joutunut menemään aina verkkarit jalassa ja laukku olalla ihan muina miehinä, koska Maisa luulee, että menen valmentamaan, mies naurahtaa.

Ostoskeskuksessa järjestetyssä kosinnassa on myös suuressa roolissa Maisan sisko Minja, jonka on saatava aikataulunsa kasaan, jotta hän pääsee lentämään Briteistä Suomeen. Pääseekö Minja paikalle ja miten Maisa reagoi julkiseen kosintaan? Se kaikki selviää tänään AVA-kanavalla klo 21.00 alkaen.

Katso yläpuolella olevalta videolta, kuinka Maisan ystävät arvelet hänen reagoivan.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin AVAlla klo 21.00.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin myös klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme