Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Kuuluisa stand up -koomikko auttaa räväkässä kosinnassa: Parjataanko morsianta?

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman seuraavassa jaksossa kosintaan saadaa apua stand up -koomikko Niko Kivelältä. Tänään nähdään miten Toni uskaltautuu kosimaan tyttöystäväänsä räikeän stand up -keikan jälkeen.

Tuusulasta kotoisin oleva Toni, 25, tapasi elämänsä rakkauden Australiassa. Romanssilla on hyvinkin erikoiset lähtökohdat, sillä Riina muutti Tonin kanssa suoraan saman katon alle.

– Me tavattiin Australiassa. Oltiin molemmat laukkatalleilla töissä ja mentiin samaan kimppakämppään asumaan, Toni kertoo nauraen.

Aluksi Toni ja Riina olivat vain kämppäkavereita, mutta eräät halloween-juhlat muuttivat tilanteen täysin ja he olivatkin lähes erottamattomia siitä lähtien.

Molempia pelotti paluu Suomeen, mutta pian he kuitenkin huomasivat, että kyseessä ei ollut pelkkä lomaromanssi. Pari on pitänyt nyt yhtä noin neljä vuotta ja Toni on umpirakastunut.

– Ei olisi elämää ilman Riinaa, Toni kertoo.

Miten idea stand up -kosintaan syntyi?

Toni kuvailee Riinaa herkäksi, mutta temperamenttiseksi. Mies onkin kaavailut rakkaimmalleen hyvinkin erikoisen stand up -kosinnan. Mistä idea oikein syntyi?

– Ollaan käyty paljon stand up -keikoilla ja molemmat tykätään siitä paljon.  Se tuntui omalta jutulta, Toni kuvailee.

Mies on pohtinut kosintaa jo kauemmin ja on Riinallekin kertonut, että aikoo kosia isosti.

– Olen jo kauan miettinyt miten kosisin, sillä en halua kosia silleen tylsällä tavalla ravintolassa.

"Koko ajan tekisi mieli lipsauttaa"

Toni saa kosintaan apua lukuisilta julkisuuden henkilöitä, sillä Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmaa juontavan Olli Hermanin lisäksi apujoukoissa on Radio Novasta tutut Tuomas Enbuske ja Aki Linnanahde sekä stand up -koomikot Niko Kivelä ja Ali Jahangiri.

Stand up -kosinnassa on paljon yksittäisiä tekijöitä, joten Tonilla on paljon salattavaa tyttöystävältään. Kuinka salassapito on oikein onnistunut?

– Se on ollut todella vaikeaa. Koko ajan tekisi mieli lipsauttaa, mies kertoo.

Kuinka iloiselta Tonilta onnistuu räikeä stand up -kosinta ja miten Riina tähän reagoi? Se selviää tänään klo 21.00 AVA-kanavalla.

Katso yläpuolella olevalta videolta, kuinka Kivelä suhtautuu Tonin ideaan.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin AVAlla klo 21.00.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin myös klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme