Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Lumoava kosinta kruunaa vuosia kestäneen rakkaustarinan: ”Nyt juhlistetaan meidän suhdetta”

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman seuraavassa jaksossa nähdään tänään AVAlla klo 21.30 lumoava kosinta, josta ei romantiikkaa puutu. Millaisia mietteitä elämänsä rakkauden löytäneellä Anssilla on ennen kosintaa?

Riihimäeltä kotoisin oleva Anssi, 35, ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Katariina, 31, ovat edelleen 14 yhteisen vuoden jälkeen aivan kuin vastarakastuneita.  

Pari tutustui toisiinsa ystäviensä kautta monta vuotta sitten. Yleensä vuosien varrella kipinä tuntuu hälvenevän, mutta niin ei ole päässyt käymään tämän parin kohdalla.

– Olemme seurustelleet 14 vuotta ja asiat tuntuvat menevän aina vain paremmin, Anssi kertoo iloisesti.

Anssilla ja Katariinalla on kaksi lasta, 7-vuotias Luka ja 5-vuotias Miko. Parin arki on ollut lasten, töiden ja remonttien takia hyvinkin kiireinen, joten kosinnan ja häiden miettiminen on jäänyt kovin vähäiseksi. Viimeiset kaksi vuotta Anssi on kuitenkin jo kirjoittanut ylös suunnitelmia ja muistiinpanoja kosintaan liittyen.

– Minulla on ollut paljon erilaisia visioita kosinnasta. Koneen syövereissä on muistiinpanoja kahden vuoden ajalta, mies nauraa.

"Nyt on tarkoitus huomioida Kataa"

Monen vuoden odotus saa täyttymyksen, kun Anssi pääsee vihdoin pyytämään virallisesti rakkaimpansa kättä. Miten toivot Katariinan reagoivan kosintaan?

– Toivon, että Kata muistaisi kosinnan koko loppuelämänsä ja että hän huomaisi, kuinka olemme ajatelleet juuri häntä suunnitelmia tehdessä. Siviilielämä on muuten ollut aika kiireistä, niin nyt on tarkoitus huomioida Kataa ja meidän suhdetta, mies kertoo iloisen mietteliäästi.

Kuumailmapallo muutti suunnitelmat täysin

Anssin suunnittelemassa kosinnassa hyödynnetään satumaista tunnelmaa, joten nähtävänä on muun muassa keijukaisia ja sirkustaiteilijoita. Mukana on myös kuumailmapallo, joka aiheutti suunnitteluvaiheessa hieman päänvaivaa suuren kokonsa takia.

Miehellä on siis paljon erilaisia asioita järjesteltävänä ja huolehdittavana. Miten ihmeessä kosinnan salassapito onnistui?

– Töissä aina hieman venähti. Puuvajaa tehtäessä kesti yllättäen hieman pidempää, vaikka puhelimessahan minä olin. Muka suunnittelin vajaa ja naulasin välillä, Anssi kertoo nauraen.

Illan jaksossa nähdään toteutuvatko äärimmäisen rakastuneen Anssin visiot ja mitä Katariina vastaa miehen esittäessä sen kaikkein tärkeimmän kysymyksen.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

Kaikkien aikojen kosinta myös MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme