Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Mies täyttää rakkaansa unelman: Näinkin yllättävässä paikassa voi kosia!

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman seuraavassa jaksossa nähdään AVAlla klo 21.30 erikoinen kosinta, josta ei romantiikkaa ja yllätyksiä puutu. Elämänsä rakkauden löytänyt Andrei haluaa toteuttaa tyttöystävänsä utopistisimman unelman ja päätyykin kosimaan häntä erikoisessa paikassa.

Keminmaalta kotoisin oleva lentäjä Andrei, 30, sai tehdä töitä lunastaakseen paikkansa avopuolison Katrin, 27, elämässä.

Andrei näki Katrin ensimmäisen kerran Turkin suurlähetystössä ja jo silloin mies tiesi kohdanneensa sen oikean. Sanaakaan he eivät olleet tässä vaiheessa vielä vaihtaneet ja lentäjän mukaan Katri ei edes kyseistä kohtaamista muista. Onneksi kuitenkin vain muutaman päivän päästä Andrein sisko pyysi silloisen työkaverinsa Katrin luokseen maistelemaan viinejä ja sen jälkeen suhde puhkesi rauhallisesti kukkaan.

– Minä olin ihan valmis heti. Katri taas oli alussa vähän epäileväinen, mutta pikkuhiljaa suhde kehittyi siitä, mies kuvailee iloisesti.

Ikuinen romantikko Andrei aikookin nyt täyttää tyttöystävänsä unelman käyttäen kosinnassa apunaan delfiiniä. Riemukas kosinta sijoittuukin Särkänniemen delfinaarioon.

– Minulla on tarkat suunnitelmat. Olen aina ollut sellainen organisoija, joten otan kosinnasta ehkä itselleni aika paljon paineita. Haluan saada kaiken onnistumaan niin kuin ne ovat minun kuvitelmissani, mies kertoo.

Tarkkojen pohdintojen ja suunnitelmien jälkeen Andrei tarvitseekin hieman apua Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman juontaja Olli Hermanilta saavuttaakseen täydellisen kosintansa.

Mistä idea kosintaan syntyi?

– Tämä johdatus tuli itseasiassa kihlattavan puolelta. Hän on vähän tämän tyylistä kosintaa ajatellut. Kysyin häneltä nimittäin kerran, että kerro utopistisesti koko maailmasta, mitä voisit ikinä keksiä kosintaan ja hänen ajatus oli tällainen, että ollaan merenrannassa, delfiinit uivat sydämen muodossa ja yksi heistä tuo sen sormuksen. Ylimaallinen ajatus ja siitä lähdin johdattelemaan tätä ajatusta, mies kertoo iloisesti.

Kosija toivoo tietenkin puolisonsa vastaavan positiivisesti romanttiseen kosintaan.

– Haluan yllättää hänet silleen, että kiikkustuolista aikanaan lastenlasten kanssa kun puhutaan kosinnasta, niin haluan olla ylpeä siitä, että keksin tällaisen jutun. Haluan sellaisen kosinnan, että sen muistaa kaikki, Andrei hehkuttaa iloisesti.

Kosinnassa on paljon erilaisia tekijöitä, jotka tulee ottaa huomioon. Millainen tunnelma lentäjällä oli ennen kosintaa?

– Ei ehkä niinkään jännitä se mitä Katri vastaa, vaan se tilanne itsessään. Toivottavasti kaikki onnistuu ja menee niin kuin on suunniteltu, Andrei kertoo.

Kosinnan täytyy pysyä Katrilta täysin salassa ennen h-hetkeä ja mies paljastaa, että piillottelu on ollut todella haastavaa.

– Salailu on yksi haastavin asia koko jutussa. Kun asut toisen kanssa yhdessä ja tunnette toisenne niin hyvin, niin toisesta huomaa heti, jos hän käyttäytyy eri tavalla. Hän on myös sinun paras kaveri ja olet tottunut jakamaan hänen kanssaan kaikki asiat, Andrei pohtii valehtelun vaikeutta.

Tänään klo 21.30 pääsemme näkemään AVA-kanavalla, kuinka Katri reagoi Andrei yllättävään ja hillittömään kosintaa.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään myös tiistaisin klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme