Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Miespari järjestää spektaakkelin: Kosinta kuin Bond-leffoista!

Kaikkien aikojen kosinta -jaksossa nähdään tänään AVAlla klo 21.30 uskomaton James Bond -henkinen kosinta. Rakkauden tunnustaminen on aina vaikeaa, mutta kuinka paljon rakastunutta Petriä jännittää perfektionistiksi kuvailemansa poikaystävä Mikon kosiminen?

Tukholmassa vaatesuunnittelijana työskennellyt Petri teki suuren päätöksen muuttaessaan maaseudun rauhaan ja ryhtyessään isäksi. Elämään astui kuitenkin pian valokuvaajana työskentelevä Mikko, joka täydensi uutta ja rauhallisempaa eloa.

Pari tapasi Facebookin välityksellä, jonka jälkeen elämä on ollu täynnä yllätyksiä. Miesten ensitreffitkin sujuivat niin jännittävissä merkeissä, että ne venähtivät koko viikonlopun mittaiseksi.

– Ollaan oltu yhdessä siitä asti, eli noin kolme ja puoli vuotta, Petri kertoo iloisesti.

Petri kertoo, että hänelle oli selvää heti alkutaipaleelta lähtien, että Mikko on hänelle se oikea. 35-vuotias Petri päättikin vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen kosivansa Mikkoa.

– Varmaan vuoden päivät olen täysin vakavissani miettinyt miten kosisin Mikkoa, Petri sanoo innoissaan.

Vuosien pohdintojen jälkeen mies kaipaakin Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman juontaja Olli Hermanin apua saavuttaakseen täydellisen kosintansa.

Mistä ajatus James Bond -henkiseen kosintaan syntyi?

– Mikko haluaa tehdä kaiken tyylikkäästi ja edustavasti. Siksi haluan kosia Mikkoa tavalla, jolla hän saa kokea sellaista luksusta ja jännitystä, johon omassa arjessamme ei ole mahdollisuutta, Petri kuvailee.

Vaatesuunnittelijana töitä tehneelle Petrille on myös äärimmäisen tärkeää, että hänen rakkaansa saa näyttää kosinnan aikana tyylikkäältä.

"Kyseessä on iso asia samaa sukupuolta olevalle pariskunnalle"

James Bondille vaarat ja jännitys ovat tuttuja tekijöitä, mutta millaisia ajatuksia Petrillä on juuri ennen kosintaa?

– Alusta asti mietin paljon Mikon reaktiota siihen, että kosinta on niin julkinen. Kyseessä on iso asia kenelle tahansa, saati sitten samaa sukupuolta olevalle pariskunnalle pieneltä paikkakunnalta, Petri kertoo.

– Kosintaa enemmän jännittää kaikkien järjestelyjen osuminen kohdalleen. Tuleeko Mikko oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan, ja pääseekö helikopteri edes lentämään ukkosuhan vuoksi. Olen halunnut kosia Mikkoa niin kauan, että itse kosintaa lähinnä odotan malttamattomana tapahtuvaksi, mies lisää iloisesti.

Tänään klo 21.30 pääsemme näkemään AVA-kanavalla, kuinka Mikko reagoi Petrin mahtipontiseen James Bond -henkiseen kosintaan.

Katso kauden ensimmäinen jakso täältä.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme