Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Naisparin kosinta vaakalaudalla: "Hän epäilee, että minulla on toinen"

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman seuraavassa jaksossa nähdään, kuinka tosirakkaus voittaa kaikki esteet.

Tarvasjoelta kotoisin oleva Anne, 38, tapasi elämänsä rakkauden Heidin, 34, Suomi24-palvelun kautta. Juttutuokiot johtivat tapaamiseen ja sen jälkeen pari onkin viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä.

– Tapasimme kolme kertaa ja sen jälkeen tiesin, että tämä oli oikeaa ja totta. Tiesin myös, että halusin olla juuri Heidin kanssa.

– Olimme molemmat varmoja siitä, että nyt on kerrankin rakkaus tullut oikein rytinällä ovesta sisään, Anne kuvailee suhdettaan Heidiin.

Anne kertoo, että molemmat ovat kokeneet elämänsä aikana paljon vastoinkäymisiä ja usko tosirakkauteenkin horjui. 

Molemmilla on lapsia aiemmista parisuhteistaan. Annella on entisestä avioliitosta miehen kanssa kolme lasta ja Heidillä taas suhteestaan naisen kanssa kaksi lasta.

Anne kertoo erityisesti Heidin vanhimman pojan toivoneen, että pari menisi jo kihloihin. Vuoden yhdessä ollut pari onkin keskustellut kosinnasta jo kauan ja tämän takia Anne päätti ryhtyä tuumasta toimeen.

Kosinta suosikkiartistin säestämänä

Annella oli useitakin kosintasuunnitelmia, mutta hän lopulta päätti pyytää rakkaimpansa kättä mökillä yllätysartistin säestämänä.

– Ensiksi ajattelin kosia Heidiä hänen työpaikalla. Heidän työkohteet liikkuvat vaan niin paljon, että suunnitelmia oli niin hankala tehdä, Anne kuvailee.

Pian suunnitelma romanttisesta mökkikosinnasta varmistui ja järjestelyt alkoivat. Anne halusi todistaa rakkautensa Heidille suosikkiartistin säestämänä ja tämän haasteen selvittämiseksi saatiin apua Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman juontaja Olli Hermanilta.

”Hän epäilee, että minulla on joku toinen”

Järjestelyt eivät ole sujuneet täysin ongelmitta ja äkillisiä muutoksia tuntuu satelevan.

– Järjestelyiden teko on ollut melko stressaavaa, kun kaikki kuviot on vähän auki. Heidikin on huomannut sen ja onkin ihmetellyt hermostuneisuuttani, Anne kertoo.

Kosija on saanut pidettyä kosinnan salassa ystävien ja hyvien selitysten ansiosta. Anne kuitenkin myöntää Heidin epäilevän jotain, koska Anne on joutunut piilottelemaan puhelintaan järjestelyjen aikana.

– Olen yleensä avoin puhelimenkäytössä. Nyt Heidi on huomannut, että olen piilotellut puhelinta. Hän on alkanut epäilemään, että minulla on joku toinen, Anne kertoo.

Kuka esiintyykään naisparin kosinnassa? Ja mitä epäilevä Heidi vastaa Annen kosintaan? Se selviää tänään klo 21.00 AVA-kanavalla.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin AVAlla klo 21.00.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin myös klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme