Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Näyttävä ilotulituskosinta kruunaa viiden vuoden odotuksen

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman seuraavassa jaksossa seurataan eri paikkakunnilla asuvan pariskunnan rakkaustarinaa. Kuinka rauhallinen Markus saa järjesteltyä romanttisen kosinnan salassa kumppaniltaan usean paikkakunnan välillä?

Iisalmesta kotoisin oleva Markus, 35, pyysi tyttöystäväänsä Lauraa, 31, ulos treffeille viisi vuotta ensitapaamisen jälkeen. Pari tapasi Lauran työpaikalla, jossa Markus kävi aina välillä korjaamassa sekä rakentamassa sinne uutta kunnossapitojärjestelmään.

Miehen sanojen mukaan he eivät edes juurikaan keskustelleet näiden tapaamisten aikana, mutta Laura jäi kuitenkin elävästi Markuksen mieleen.

– Kului viisi vuotta ennen kuin uskaltauduin pyytää Lauraa kahville. Tosin en missään vaiheessa unohtanut häntä ja toivotinkin hänelle hyvää joulua sekä uuttavuotta joka vuosi. Hän vain jäi jotenkin erityisesti minun mieleeni, Markus kertoo.

Tarinasta tekee erittäin romanttiseksi myös se, että Markus asui melko kaukana Laurasta. Laura nimittäin asui Kuopiossa ja Markus taas Iisalmessa. Välimatka ei kuitenkaan estänyt miestä ajamasta useita kilometrejä päästäkseen Lauran kanssa kahville.

"Olen saattanut mainita, että elän tulevan vaimoni kanssa"

Ajomatka kannatti, sillä kahvituokion jälkeen pari on seurustellut yli kaksi vuotta. Markus asuu edelleen eri paikkakunnalla, mutta hänelle on kuitenkin toimisto Kuopiossa. Pari viettääkin yhdessä niin paljon aikaa kuin vaan mahdollista.

Treffeille pyytäminen vei Markukselta lähes viisi vuotta, mutta kosinta koittaa lyhemmän pohdinnan jälkeen.

– Olen joskus saattanut mainita, että elän tulevan vaimoni kanssa, Markus kertoo iloisesti.

Mies haluaa yllättää Lauran räjähtävän kosinnan avulla. Mistä idea ilotulituskosintaan syntyi?

– Teen töitä pyroteknikkona. Pitää tehdä sitä mitä osaa, Markus kertoo iloisesti.

Kosinnan salassapito ei aiheuttanut Markukselle liiemmin vaikeuksia, mutta kerran Lauran siskon kanssa juttelutuokion aikana asia meinasi lipsahtaa.

Ilotulituskosinta on vaatinut paljon työtä, koska paikan järjestäminen on haastavaa ja Lauran saaminen oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Miten asiat saadaan järjestymään ja mitä Laura vastaa Markuksen pyytäessä rakkaimpansa kättä. Se kaikki selviää tänään AVA-kanavalla klo 21.00 alkaen.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin AVAlla klo 21.00.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin myös klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme