Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Olli Herman herkistyneenä: "Rakkaus on kaiken perusta"

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma alkaa AVAlla 23. syyskuuta. Ennen ohjelman alkua pääsemme tunnelmoimaan juontajana toimivan Olli Hermanin käsityksillä rakkaudesta.

23. syyskuuta alkavassa Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa päästään nauttimaan upeista rakkaustarinoista. Halusimmekin tietää, mitä rakkaus ohjelmaa juontavalle Olli Hermanille merkitsee.

– Rakkaus on kaiken perusta. Siihen minun henkilökohtainen elämä rakentuu.

– Minun elämässä on kaksi selkeää tukipilaria. Se on tämän hetkinen parisuhde ja sitten työ, Herman jatkaa.

Reckless Love -yhtyeen keulahahmo kertookin tasapainottelevansa jatkuvasti parisuhteensa ja työn välillä. 31-vuotias Herman paljastaa saavansa kuitenkin rakkaudesta paljon energiaa.

– Kun parisuhde on hyvässä kunnossa, niin siitä jaksaa ammentaa. Silloin jaksaa heilua ja tehdä kaikkea, kuten juontaa Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmaakin, mies nauraa iloisesti.

"Olemme tasavertaisia kumppaneita tässä suhteessa"

Rokkari kertoo Noora-vaimonsa kanssa olevansa tasavertaisia kumppaneita ja sen ansiosta he osaavat tukea toisiaan kaikissa asioissa.

– En tiedä millaisia parisuhteita muilla on ja en halua verratakaan omaani muihin. Koen kuitenkin, että olemme tasavertaisia kumppaneita tässä suhteessa. Pystymme tukemaan toisiamme ja ottamaan toisemme huomioon ja se ruokkii molempien muuta olemista ja lisäksi tukee sitä.

– Se on hienointa ja parasta huomata, mies lisää iloisesti.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin 23.9. alkaen AVAlla klo 21.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme