Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Olli Herman järjestää ikimuistoisia kosintoja uutuussarjassa!

Kaikkien aikojen kosinta on AVAlla syyskuussa nähtävä tunteikas realitysarja, jossa sympaattinen rokkari Olli Herman auttaa kosijoita yllättämään rakkaansa ikimuistettavalla kosinnalla.

Nyt kaikkien kosintaa suunnittelevien on mahdollista tehdä omasta kosinnastaan se Kaikkien aikojen kosinta - ja samalla yllättää rakkaansa koskettavalla ja tyylikkäällä tavalla. Kosijan tukena ja turvana suunnitelmasta itse h-hetkeen kulkee Reckless Love -yhtyeen keulakuva, Olli Herman. Rokkari tunnustaa innostuneensa ohjelmasta heti, koska on romantikko itsekin.

– Olen aina ollut kiinnostunut siitä, mitä kaikkea rakkaus saa ihmiset tekemään. Rakkaus vaatii rohkeutta, jopa uhkarohkeutta, kuten bändini nimi Reckless (uhkarohkea) Love hyvin kiteyttää, Herman pohtii.

– Kosinnan hetkeen kulminoituu koko homma. Kosija ottaa riskin ja saa mahdollisesti sen kaikkein suurimman palkinnon. Tässä ohjelmassa tulee vielä tunnustaneeksi rakkautensa koko kansan edessä, mikä on minusta äärimmäisen romanttinen ja ihailtava teko.

Luovuutta suomalaisiin kosintoihin

Omasta kosinnasta rokkari ei suostu paljastamaan vielä mitään.

– Arvasin, että tätä tullaan kysymään aika paljon, mutta en nyt paljasta totuutta. Voisin kertoa joka kerta eri tarinan, Herman nauraa.

– Sen verran voin kertoa, ettei se ollut mikään kaikkien aikojen kosinta -tyyppinen.  Mutta totta kai se oli itselle kaikkien aikojen kosinta. Täytyi oikein istua alas, Herman muistelee.

Muusikko kannustaa kosintaa suunnittelevia lähtemään ensimmäisinä suomalaisina mukaan toteuttamaan rakkaalleen yllätystä, joka tallentuu ja ikuistuu ammattilaisten kuvaamana paitsi parille itselleen, myös mahdollisille jälkipolville.

Entä millainen olisi miehan itsensä mielestä täydellinen kosinta?

– Jos minun pitäisi toteuttaa kaikkien aikojen kosinta, tapahtuisi se ehdottomasti flasmob -tyyliin kuumana kesäpäivänä auringon paistaessa hiekkarannalla, joka on oma lempipaikkani kesäisin.


AVA

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmasarjan AVAlle tuottaa Moskito Television.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme