Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Olli Herman neuvoo: Näin järjestät pysäyttävän flash mob -kosinnan!

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman juontaja Olli Herman kertoo parhaimmat vinkit flash mob -kosinnan toteutukseen. 

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman seuraavassa jaksossa päästään ihastelemaan näyttävää flash mob -kosintaa. Mitä kaikkea flash mob -kosintaa harkitsevien kannattaa ottaa huomioon, Olli Herman?

– Siinä on monta asiaa, mitkä täytyy ottaa huomioon, rokkari aloittaa.

– Ei välttämättä tarvitse tuntea mitään koreografia, mutta pitää olla suhde joihinkin tanssijoihin. Jos nimittäin haluaa sellaisen näyttävän ja synkassa tanssittavan jutun, niin se ei onnistu ihan noviisilta. Jos on sata ihmistä, jotka eivät osaa tanssia, niin ei siitä oikein tule mitään, mies nauraa iloisesti.

31-vuotiaan rokkarin mielestä on myös tärkeää kehitellä jonkinlainen peitetarina, jolla kosittavan saa huijattua paikalle.

"Ihan vaan kuinka rebel haluaa olla"

Flash mob -tapahtumiin ottaa osaa yleensä paljon ihmisiä, joten myös kaikkien näiden henkilöiden aikataulut on järjesteltävä kohdalleen. Musiikilla on myös todella suuri rooli, kun on kyse flash mob -kosinnasta ja tähän miehellä olikin paljon sanottavaa.

– Äänentoistosta täytyy myös huolehtia, sillä flash mob ilman musiikkia on melko ihmeellinen konsepti. Ja se biisi mihin sen tekee, esimerkiksi seuraavassa jaksossa nähtävän kosinnan suorittava Pyrtsi valitsi sellaisen biisin, mistä hänen parempi puoliskonsa pitää yli kaiken, Herman luettelee.

Riippuen flash mobin laajuudesta, niin täytyy pitää huoli myös lupien hankkimisesta.

– Jos flash mobin järjestää julkisella paikalla, niin luvat pitää olla kunnossa, mies muistuttaa.

–  Jos esimerkiksi äänentoiston pystyy hoitamaan olalla kannettavalla ghettoblasterilla, niin kyllähän se varmasti onnistuu silläkin tavalla. Ihan vaan kuinka rebel haluaa olla, Herman naurahtaa.

Tänään tiistaina klo 21.30 selviää AVA-kanavalla, kuinka seuraavalta kosijalta eli Pyrtsiltä onnistuu sormuksen valmistaminen, kosinnan salassa pitäminen ja hurmaava flash mob -kosinta.

Katso edellinen jakso täältä.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

MTV3-kanavalla Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään myös alusta asti 7.10 alkaen tiistaisin klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme