Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Olli Herman paljastaa romanttisen puolensa: Aamupaloja ja rakkauslauluja

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma on täynnä romantiikkaa ja ihania tekoja. Romantiikka on erittäin tärkeää myös ohjelman juontaja Olli Hermanille.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähdään suuria tekoja ja häikäisevää romantiikkaa. Reckless Love -yhtyeestä tutun Olli Hermanin mukaan rakkaudessa ei kuitenkaan aina kaivata niitä isoja tekoja, sillä kaikkein tärkeintä on vain toisen huomioiminen. Hänen mielestään romantiikkaa täytyy löytyä jokaisessa arkipäivän hetkessä.

– Romanttisinta voi olla sellainen arkinen hetki.

– Arkisista hetkistä voi tehdä romanttisia, kun ottaa toisen huomioon jollakin tavalla. Se voi olla esimerkiksi kukkia tai että laittaa toiselle aamupalan valmiiksi, Herman kertoo.

"Kannattaa keskittyä vain siihen hetkeen ja toisen kanssa olemiseen"

31-vuotias rokkari ja hänen vaimonsa Noora ovat molemmat yrittäjiä, joten yhteisen ajan löytäminen saattaa joskus olla hieman hankalaa.

– Kannattaa tehdä kaikista hetkistä mahdollisimman spesiaaleja ja unohtaa ne työasiat ja keskittyä vain siihen hetkeen ja toisen kanssa olemiseen, mies muistuttaa.

Herttaisten arkihetkien lisäksi mies on myös kirjoittanut rakkaimmalleen kappaleen.

– Vaikutteita on monessakin biisissä, mutta esimerkiksi Fantasy-niminen biisi meidän Animal Attraction levyllä on saanut erityisen vahvasti vaikutteita, Herman kertoo iloisesti.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman ensimmäisestä kosinnasta ei romantiikkaa uupunut.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme