Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Olli Hermanin tyylivinkit: "Älä anna äitisi pukea sinua"

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma starttaa AVAlla tiistaina 23. syyskuuta. Ennen ohjelman alkua juontajana toimiva Olli Herman paljasti muutamia hyviä tyylivinkkejä.

Reckless Love -yhtyeestä tuttu Olli Herman pukeutuu aina omaperäisesti ja yllättävästi. Miehellä on selkeästi tyylitaito kohdallaan, vaikka hän ei itse sitä mieltä olekaan.

– Olen enemmänkin huonosti pukeutuvien listalla, Herman naurahtaa.

Kaikkien aikojen kosinnat -ohjelmaa 23. syyskuuta alkaen juontava komistus antaa onneksi kuitenkin muutamia tyylivinkkejä.

– Pue itse itsesi. Älä anna äitisi pukea sinua, Herman summaa.

"Häihin ja hautajaisiin ei mennä verkkareissa"

31-vuotias rokkari kertoo, että on kaikkein tärkeintä pukeutua niin, että viihtyy omissa vaatteissaan. Hermanin mielestä kannattaa myös pukeutua sellaisiin vaatteisiin, jotka näyttävät sinulta itseltäsi.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman juontaja myös kertoo, että on äärimmäisen tärkeää pukeutua tilaisuuteen sopivalla tavalla.

– Kannattaa pukeutua tilaisuuden mukaan. Häihin ja hautajaisiin ei mennä verkkareissa, mies nauraa.

Haastattelun aikana Reckless Love -yhtyeen keulahahmo paljastaa myös rakastavansa kenkiä. Niistä hän yleensä saakin paljon apua tyylinsä luomiseen.

– Olen kenkäfriikki. Tykkään paljon kengistä ja jos niissä on jotain väriä, niin yritän aina jotenkin toistaa sen muussa pukeutumisessa. Esimerkiksi jossain yksityiskohdassa, mies vinkkaa.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman kuvauksissa miehellä oli yllään muun muassa kengät, joissa oli vihreää sävyä. Tämän vuoksi mies nappasi mukaansa vihreän huivin täydentämään asukokonaisuuttaan. 

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin 23.9. alkaen AVAlla klo 21.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme