Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Romantiikkaa risteilyllä – uskaltaako ujo mies kosia?

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman seuraavassa jaksossa nähdään, kuinka ujo Mikko saa rohkeuden kosia tyttöystäväänsä Heidiä mahtipontisella tavalla.

Jyväskylässä asuvan Mikon, 25, koko elämä muuttui, kun hän tapasi Heidin, 25, laivaristeilyllä vuonna 2012. Pari tiesi toisensa jo entuudestaan, mutta rakkaus leimahti vasta risteilyn tiimellyksessä.

Ujo Mikko haluaa tuoda kosintaan jotain viitteitä parisuhteen ensimmäisiin hetkiin ja mies päättääkin kosia rakkaimpaansa hulppealla laivalla.  

– Me tutustuimme toisiimme paremmin laivalla, niin siitä tuli sitten se idea myös kosia Heidiä laivalla, Mikko kertoo iloisesti.

Mikko kertoo parilla olevan kuin jokin kolmannen asteen yhteys, koska he ajattelevat usein täysin samoja asioita. Tämän lisäksi rakkaus ilmenee myös muulla tavalla.

– Haluamme pitää toisistamme huolta niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. En enää osaa kuvitella elämää ilman häntä, Mikko kuvailee.

Mikko oli miettinyt kosintaa jo kauemmin, mutta mies tarvitsi apua Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman juontaja Olli Hermanilta, jotta aikaiseksi saataisiin todella yllättävä ja mahtipontinen kosinta.

Mikko päätti pyytää Heidin kättä rakkaimpansa syntymäpäivänä, joten kosijalla olikin kaksi tärkeää asiaa huolehdittava saman päivän aikana.

”Tarkoitus pyhittää keinot”

Kosinnan täytyy pysyä Heidiltä salassa kokonaisuudessaan ennen varsinaista kosintaa. Miten salassapito oikein onnistuu?

– Minun on pitänyt keksiä vähän valkoisia valheita. On tietysti ikävä valehdella, mutta kaikki on hyvän asian eteen. Tarkoitus pyhittää keinot, kosija kertoo iloisesti.

Mikon järjestämät yllätykset alkavat siitä, kun pari nautiskelee romanttisesta illallisesta. Yhtäkkiä Mikko kuitenkin katoaa yllättäen. Kuinkahan Heidi tähän reagoi ja miten ujolta Mikolta onnistuu kaikkien aikojen kosinta? Se selviää tänään klo 21.00 AVA-kanavalla.

Huomasithan, että ohjelman esitysaika muuttuu 4. marraskuuta. Jatkossa Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin AVAlla klo 21.00.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin myös klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme