Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Saako nainen kosia, Olli Herman?

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma starttaa AVAlla 23. syyskuuta. Ohjelmassa nähdään toinen toistaan ihastuttavampia kosintoja, mutta mitä mieltä ohjelman juontaja Olli Herman on siitä, että nainen kosii miehen sijaan?

Ensimmäinen jakso Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmaa nähdään AVAlla tiistaina 23.9. klo 21.30. Romantikkojen täytyy vielä siis malttaa ennen H-hetkeä. Romantiikan kipeiden pelastukseksi kysyimme kuitenkin ohjelman juontajana toimivalta Olli Hermanilta seuraavaa: Saako nainen kosia?

– Saa, miksi ei, rokkari vastaa naureskellen.

”Sormus sormessa on merkki siitä, että on lupautunut toiselle ihmiselle loppuelämäksi”

Reckless Love -yhtyeen keulahahmon mielestä naisen ja miehen kosinta ei eroa lainkaan.

– Molemmat osapuolet tarvitsevat samoja ominaisuuksia kosinnan suorittamiseen; nimittäin rohkeutta ja halun tunnustaa rakkaus julkisesti. Sormus sormessa on lupaus avioliitosta ja merkki siitä, että on virallisesti varattu ja lupautunut toiselle ihmiselle loppuelämäksi, mies kertoo.

31-vuotiaan Hermanin mielestä kosinta on vihonviimeinen tunnustus siitä, että tunteeko pari samoin toisiaan kohtaan.

”Vaimo teki aloitteen”

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähdään paljon spektaakkelimaisia kosintoja. Herman kuitenkin paljastaa, että hänen kosinnassaan näyttävyys oli melko kaukana.

– Oma kosinta oli melko päinvastainen, mies aloittaa tarinan kertomisen nauraen.

– Se oli minun ja vaimon välinen puhelu heti keikan jälkeen.

Rokkari paljastaa, että hänen vaimonsa Noora ei pidä lainkaan yllätyksistä. Tämä olikin yksi syy siihen, ettei mies yrittänyt sellaista järjestääkään.

– Vaimoni otti asian puheeksi. Se oikeastaan vaan sovittiin yhdessä siinä puhelimessa. Hän tavallaan teki aloitteen ja kosi siinä tilanteessa, Herman kertoo.

Rokkari paljastaa, että hän sai etsiä penkin vastinetta puhelun aikana. Reckless Love -yhtyeen laulaja istuikin kosinnan aikana manchesterilaisen hotellin kokolattiamatolla vielä keikkahiestä märkänä.

– Se oli erittäin ikimuistoinen puhelu, rokkari hymyilee.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähdään paljon upeita ja erikoisia kosintoja. Kysyimmekin Hermanilta että, jos hän saisi uuden mahdollisuuden, niin suorittaisiko hän kosinnan jollain muulla tavalla?

– En ole sellainen ihminen, että suunnittelisin uudestaan. Jos minä tekisin jotain uudestaan, niin tekisin sen ihan samalla tavalla kuin tähän mennessäkin, koska sillä tavalla minä olen tässä ja nyt, mies kertoo iloisesti.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin 23.9. alkaen AVAlla klo 21.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme