Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Suomalaisnainen yllättää: Kosinta kesken laskuvarjohypyn

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman seuraavassa jaksossa nähdään tänään AVAlla 21.30 kosinta kesken laskuvarjohypyn. Parisuhteen kauniimpi osapuoli ei enää malta odottaa poikaystävänsä kosintaa ja ottaakin ohjat omiin käsiinsä.

Utista kotoisin oleva Nora Reunanen, 25, ja hänen poikaystävänsä Toni Tauru, 29, nauttivat vauhdista ja vaaroista. Tämän lisäksi he ovat kuitenkin erittäin herkkiä ja kyyneleiltä ei vältytä, kun Nora päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä ja kosia poikaystäväänsä hyvinkin erikoisella tavalla.

Nora ja Toni asuvat Kouvolassa, jossa Nora työskentelee matkatoimistossa ja Toni on menestynyt vapaaottelija. Pari tapasi yli neljä vuotta sitten ja on pitänyt yhtä sen jälkeen hyvinkin tiiviisti.

– Välillä tuntuu että oltaisiin kuin yö ja päivä, mutta ehkä juuri sen vuoksi sovimmekin niin hyvin yhteen, Nora kertoo iloisesti.

Rakastuneella parilla on yksi yhteinen lapsi nimeltään Inka, 1, sekä Tonin aikaisemmasta suhteesta 9-vuotias Miro. Kosinnasta on aiemmin ollut puhetta, mutta missään vaiheessa suunnitelmissa ei ole ollut, että Nora kosisi Tonin sijaan.

– Toni on joskus möläyttänyt minulle, että tietää miten aikoo kosia minua. Luulen, että saan odottaa Tonin kosintaa aika kauan, joten pakko tässä on itse jotain tehdä, Nora kertoo iloisesti.

”En ole varma uskaltaako Toni hypätä loukkaantumisen takia”

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman aikana Nora aikoo kosia Tonia kesken laskuvarjohypyn. Miten keksit tällaisen idean?

– Idea syntyi siitä, kun mietin mitä Toni haluaisi tehdä. Hänellä on ollut haaveena tällainen laskuvarjohyppy, joten ajattelinkin tässä olevan mahtava tilaisuus toteuttaa samalla myös kosinta, Nora kertoo.

Idea syntyi melko nopeasti, mutta kosinnan toteutus olikin täysin toinen tarina. Suunnitelmat muuttuivat ja Noraa jännittää erittäin paljon muun muassa se, että uskaltaako Toni hypätä ennen tärkeää ottelua.

– En ole varma uskaltaako Toni hypätä loukkaantumisen takia.  

Tänään tiistaina 21. lokakuuta klo 21.30 pääsemme näkemään AVA-kanavalla hyppääkö Toni ja kuinka hän reagoi Noran kosintaan.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta myös MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme