Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

Uudessa sarjassa mahtavia kosintoja: Suomalaismies tunnustaa rakkautensa leffateatterissa!

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma alkaa tänään AVAlla klo 21.30 omaperäisellä leffateatterikosinnalla. Millaisia mietteitä sulhasen päässä liikkui ennen jännittävää H-hetkeä?

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman ensimmäisessä jaksossa nähdään 23-vuotiaat Aki ja Susanna, jotka ovat tunteneet toisensa lapsuudesta lähtien. Romanssi parin välillä syntyi kuitenkin vasta paljon myöhemmin.

– Olemme tunteneet toisemme kauan, mutta emme olleet antaneet itsellemme mahdollisuutta tutustua toisiimme. Kun vihdoin tutustuimme kunnolla, huomasimme kuinka paljon yhteistä meillä on ja kuinka lähellä ”se oikea” oikeasti olikaan, Aki kuvailee suhdettaan.

Pari on ollut yhdessä hieman yli neljä vuotta ja he ovat kokeneet vuosien varrella paljon.

– Tunteet voimistuivat etenkin silloin, kun Susanna kävi työharjoittelussa Amerikassa. Asustelin silloin kolme kuukautta yksin ja Susannaa oli tietenkin ikävä. Silloin tuli myös sellainen olo, että häntä täytyy kosia, Aki kertoo.

Miksi kosinta tapahtuu leffateatterissa?

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman aikana Aki aikoo kosia Susannaa yllättävällä tavalla leffateatterissa. Erikoinen idea syntyi, sillä Susanna rakastaa yllätyksiä ja erityisesti yllättäviä kosintoja. Aki kertookin Susannan katsovan YouTubesta paljon erilaisia kosintavideoita innostuneena, joten tyttöystävällä on todella suuret odotukset kosintaan kohtaan.

Mies myös tiesi, että hänen tyttöystävänsä ei tulisi hyväksymään mitään tavanomaista kosintaa ja tarvitsikin sitten apua Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman juontaja Olli Hermanilta.

– Tiedän, että Susanna haluaa erilaisen kosinnan, Aki kertoo iloisesti.

Kosinnassa mies halusi hyödyntää omia taitojaan ja tyttöystävänsä toiveita ja siitä hän keksikin idean kosia häntä omatekoisen trailerin avustuksella.

"Minuutit tuntuivat tunneilta"

Sarjassa nähtävä kosinta täytyi pitää Susannalta salassa ja tähän Aki sai onneksi apua tyttöystävänsä äidiltä. Kosija selvisikin ilman liiallisia selittelyjä, mutta jännitystä syntyi valtavasti juuri ennen kosintaa.

– Eniten jännitti, että jos Susanna näkee minut siinä vaiheessa, kun hän asteli sinne elokuvateatteriin, Aki muistelee.

Millainen tunnelma juuri ennen kosintaa oli?

– Leffateatterin penkillä kun istui, niin sydän kävi kierroksilla ja en meinannut pysyä aloillani. En meinannut malttaa odottaa, kun tiesin, että vihdoin saan paljastaa koko asian. Siinä odotellessa tunteet olivat todella pinnassa ja minuutit tuntuivat tunneilta, Aki muistelee.

Tänään klo 21.30 pääsemme näkemään AVA-kanavalla, kuinka Susanna reagoi Akin kehittelemään leffateatterikosintaan.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin 23.9. alkaen AVAlla klo 21.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme