Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Delfiini auttoi suomalaismiestä kosinnassa

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähtiin hellyttävä kosinta, jossa suomalaismies sai apua Eetvertti-nimiseltä delfiiniltä.

Keminmaalta kotoisin oleva lentäjä Andrei, 30, kosi tyttöystäväänsä Katria, 27, häikäisevällä tavalla Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa. Katri pitää eläimistä ja hän oli aiemmin kertonutkin Andreille vitsaillen muutaman asian, jotka hänen kosinnassaan tulisi olla.

– Minä kerran vitsillä heitin, että suostun vain, jos delfiini kosii, Katri kertoo nauraen.

Andrei noudatti naisen toiveita parhaansa mukaan ja Katri sai utopistisen kosintansa miehen pyytäessä Katrin kättä Eetvertti-nimisen delfiinin avustamana Särkänniemen delfinaariossa. Rakastunut Katri oli äärimmäisen positiivisesti yllättynyt kosinnasta.

– Ajattelin, että Andrei kosii ehkä vasta kahden vuoden päästä, joten kosinta oli ihan täysi yllätys. Kyllähän minä olin jo häitä suunnitellut ja omat polttaritkin, mutta tätä en aavistanut, nainen kertoo naureskellen.

"Vasta seuraavana aamuna tajusin, että nyt ollaan kihloissa"

Andreita jännitti kosinnan salaaminen paljon, mutta nähtävästi hän onnistui tehtävässään kuitenkin todella hyvin, sillä Katri ei aavistanut mitään. Nainen oli kosinnan aikana nimittäin niin häkeltynyt, ettei hän juurikaan muistanut hetkestä mitään.

– Suoraan sanottuna silloin oli ihan halolla päähän lyöty olo. En muista tilanteesta oikein mitään. Varmaan vasta seuraavana aamuna tajusin, että nyt ollaan kihloissa.

– Oli kiva herätä avomiehen vierestä. Sitä oli odotettu ja toivottu, Katri jatkaa.

Miten arki on muuttunut kosinnan jälkeen?

Pari kertoo iloisesti, että arki ei juurikaan ole muuttunut kosinnan jälkeen.

– Hääjärjestelyjä on alettu työstään pikkuhiljaa, Andrei toteaa hymyillen.

Katri on suunnitellut häitä jo ennen kosintaa, mutta nyt suunnitelmat ovat varsinaisesti päässeet kovaan vauhtiin.

– Kaikki suunnitelmat on jo aika pitkälti häihin suunniteltu. Olen vähän tällainen, että kaikki pitää olla etukäteen järjestyksessä, nainen kertoo.

Hääsuunnitelmat ovat siis jo kovassa vauhdissa, mutta häitä saadaan kuitenkin vielä hetki odotella. Suuret häät ovat tiedossa nimittäin vuoden 2016 tienoilla.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään myös tiistaisin klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme