Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Ilotulituskosinta herkisti: ”Muistan tämän ikuisesti”

Markus pyysi rakkaimpansa kättä häikäisevän ilotulitusspektaakkelin jälkeen. Kuinka Laura reagoi tähän yllättävään kosintaan?

Markus, 35, löysi elämänsä rakkauden töiden ohelle eri paikkakunnalta. Viisi vuotta Laura, 31, pyöri miehen mielessä ja vasta sitten Markus sai rohkeuden pyytää häntä treffeille.

Kosintaa mies ei kuitenkaan halunnut odottaa niin kauan ja yli kahden vuoden seurustelun jälkeen Markus päätti ottaa härkää sarvista ja kosia Lauraa todella näyttävästi. Kosinnassa oli paljon huomionarvoisia ja haastavia tekijöitä, joten hän tarvitsi apua Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman juontaja Olli Hermanilta. Aavistitko kosinnan tapahtuvan juuri sinä iltana, Laura?

– Asiasta oltiin puhuttu, mutta en yhtään osannut odottaa sen tapahtuvan juuri sinä iltana.

"Muistan tämän ikuisesti"

Katsomo-video ei ole saatavilla

Laura oli juuri työporukan kanssa mökillä, kun hänet haettiin autolla aivan toiseen paikkaan. Heräsivätkö epäilykset tässä vaiheessa?

– Minulle sanottiin, että minä hakisin Tahkolta syntymäpäivämuistamisen yhdelle meidän ryhmän jäsenelle. Sen takia lähin siihen kyytiin ja en kyllä ajatellut asian liittyvän kosintaan millään tavalla, Laura muistelee.

Markusta ei itse h-hetki jännittänyt, mutta muutoin järjestelyiden tekeminen aiheutti hieman päänvaivaa.

– Itseasiassa se tilanne ei jännittänyt, koska tiesin Lauran vastaavan parhaaksi näkemällään tavalla, joko kyllä tai ei. Ennemmin jännitti se, että onnistuuko kaikki ne asiat mitä oli järjestelty vai ei, mies kertoo.

Laura nautti näyttävästi ilotulituskosinnasta täysin rinnoin.

– Kosinta on sellainen tapahtuma muutenkin, että ihan miten sen vaan on tehnyt, niin kyllähän sen muistaisi. Mutta nyt tämän muistan ikuisesti, Laura iloitsee.

"Muutto on edessä"

Pari asuu edelleen eri paikkakunnilla, mutta talon rakentaminen on jo työn alla.

– Muutto on edessä, kun saadaan talonrakennusprojekti käytiin ja saadaan nykyiset asunnot kaupaksi, Markus kertoo.

– Tontti on olemassa ja pohjapiirustuksetkin on jo olemassa. Siitähän se sitten lähtee, kun saadaan toinen asunto ensiksi myytyä ja sitten vielä se toinen, Laura summaa.

Häätkin ovat jo ajatuksissa, mutta asunnon hankkiminen on edelleen ensimmäisenä mielessä.

– Häistä on jo vähän puhuttu, mutta katsotaan milloin se on ajankohtainen. Siinä vaiheessa, kun saadaan talo ensiksi tehtyä, Markus kertoo iloisesti.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin AVAlla klo 21.00.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin myös klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme