Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Kekseliäs leffakosinta yllätti: "Olin ihan sokissa"

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähtiin koskettava leffateatterikosinta. Mitä ihanalla parille kuuluu nyt muutaman kuukauden jälkeen?

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähtiin ihastuttava rakkaustarina, jossa Ilmajoelta kotoisin oleva Aki, 23, kosi pitkäaikaista tyttöystäväänsä Susannaa.  

Pelkäsitkö kuitenkin kieltävää vastausta, Aki?

– Ollaan Susannan kanssa puhuttu paljon, että jossakin vaiheessa elämää se kosinta tulee. Olen aina sanonut, että ollaan liian nuoria, koska haluan kosinnan olevan merkityksellinen. Nykyään mennään tosi nuorena kihloihin, niin minulle oli todella tärkeää se, että kosinta ei menetä sitä merkitystä. Halusin olla ihan varma siitä ja ajattelin, että aion kosia vain kerran elämässäni. Minulla ei ollut sellaista olotilaa, että tulisi kieltävä vastaus. Se ei siis jännittänyt, mutta kaikki muu kyllä jännitti, Aki hehkuttaa. 

Kosinta ylitti kaikki odotukset

Katsomo-video ei ole saatavilla

Susanna, 23, on monesti kertonut Akille, että haluaa sellaisen kosinnan, joka jää takuulla mieleen ja sellaisen hän onneksi myös sai.

– Olen Akille näyttänyt kosintoja netistä ja olen aina sanonut, että en tule suostumaan, jos hän vain polvistuu ja pyytää vaimokseen. Minulla pitää olla vähän erikoisempi kosinta, koska pidän niistä ja häistä niin paljon.

– Kosinta oli mieleinen ja ylitti kaikki odotukset, Susanna hehkuttaa iloisesti.

"Olin sellaisessa sokkitilassa"

Susanna kertoo, että ihmetteli elokuvateatterissa sitä, että trailerissa pyöri hänen luokkakuvansa. Pian hän kuitenkin tajusi, mistä trailerissa on todella kysymys. Sen jälkeen kyyneleet vierivät hänen poskillaan valtoimenaan. Mitä ajatuksia sinulla oli kosinnan aikana?

– Olin sellaisessa sokkitilassa heti. Taisin koko trailerin ajan itkeä ja en enää edes muista mitä kuvia siinä oli ja mitä kaikkea siinä tapahtui. Innolla vain katsoi, mitä siinä tapahtui ja olin sellaisessa sokissa koko ajan, Susanna muistelee.

Miten arki on muuttunut kosinnan jälkeen?

Pari kertoo iloisesti, että arki ei sinällään ole muuttunut mitenkään. 

– Nimetön sormi tuntuu vähän painavammalta kun ennen, Aki lisää nopeasti.

Muutama viikko sitten Aki ja Susanna myös viettivät kihlajaisiaan, jossa tunnelma oli parin mukaan katossa.

Pari paljastaa, että häitäkin on jo suunniteltu. Aki kuitenkin opiskelee vielä ja tulevaisuus on hieman vaiheessa ja tämän takia pari antaakin häiden suunnittelulle tarpeeksi aikaa.

– Ollaan vähän mietitty, että vietetään häitä ehkä kesällä 2016. Pidämme nyt yhden kesän taukoa kaikesta, että voimme kunnolla panostaa ja keskittyä siihen hääpäivään sitten myöhemmin, Aki iloitsee.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin 23.9. alkaen AVAlla klo 21.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme