Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Kosija meni lukkoon: "Ajattelin, että pyörryn ja oksennan"

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa koettiin todellinen yllätys, kun kosijan rooli vaihtui aivan lennossa.

Herkkä Nora Reunanen, 25, yritti kosia poikaystäväänsä Toni Taurua, 29, Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa häikäisevällä tavalla. Asiat sujuivat hienosti, kun kosittava oli saatu huijattua ystävän avulla lentokoneeseen. Sieltä hypättyään Tonin oli määrä nähdä pellolla oleva teksti: ”Menisitkö kanssani naimisiin, Toni?”

Noran piti esittää samainen kysymys Tonin laskeutuessa laskuvarjolla määrättyyn paikkaan. H-hetkellä kyyneleet ja tunteet nousivat kuitenkin niin pintaan, että sanoja oli vaikea saada ulos. Onneksi kuitenkin juuri laskuvarjohypyn hypännyt Toni ryntäsi rakkaimpansa rinnalle, polvistui ja pyysi Noraa vaimokseen.

Mitä ajattelit juuri ennen kosintaa, Nora?

– Minua jännitti ihan kamalasta. Ajattelin, että pyörryn ja oksennan. Minua jännitti koko tilanne ja se, että olin salannut asiaa niin kauan, nainen muistelee.

”Olin jo kehitellyt Noralle hienon kosinnan”

Lentokoneesta hypännyt Toni ei taas ollut uskoa onneaan, kun hän huomasi pellolla olevan tekstin.

– En ensiksi uskonut, että se on tarkoitettu minulle. Ajattelin, että onpa jännä sattuma, että täällä on joku toinen Toni-niminen. Se tuli niin puskista, mies nauraa.

Ammattilaisvapaaottelija nautti kosinnasta paljon, mutta yksi asia häntä kuitenkin jäi harmittamaan.

– Olin jo kehitellyt Noralle hienon kosinnan. Ajattelin nimittäin kosia häntä matsin aikana tv-kameroiden edessä. Mutta oli hyvä, että Nora ehti ensiksi. Se jotenkin sopi meille, koska minä olen kuitenkin aika pehmeä kaveri siviilissä, Toni kertoo iloisesti.

Nora suunnitteli mahtavan ja yllättävän kosinnan, mutta hän ei loppujen lopuksi saanut kuitenkaan sanaa suustaan. Mitä mielessäsi kävi, kun polvistuitkin Noran eteen, Toni?

– Nora on niin tunteikas ihminen, että hän ei saanut sanaa suustaan. Ajattelin, että minä autan ja otan ohjat käsiin, mies kuvailee.

Suuret häät mielessä

Katsomo-video ei ole saatavilla


Parin arki on kosinnan jälkeen jatkunut rennoissa merkeissä. Noran mukaan parilla on tällä hetkellä paljon muita asioita järjesteltävänä, että häitä joudutaan odottamaan vielä vuoteen 2016.  

– Pitää alkaa säästää rahaa, että on varaa järjestää ne häät. Ne eivät tule olemaan mitkään pienet häät, vaan on pakko pyytää kaikki paikalle, Toni iloitsee.

– Kesähäät halutaan ja tosissaan aika paljon porukkaa tulee varmaan sinne. Niistä tulee varmaan aika massiiviset, mies kertoo.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

Kaikkien aikojen kosinta myös MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme