Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Poikaystävän mahtipontinen kosinta jännitti Mikkoa – oliko helikopteri liikaa?

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähtiin häikäisevä ja jännittävä James Bond -henkinen kosinta. Mitä ihastuttavalle parille kuuluu näin muutaman kuukauden jälkeen?

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähtiin hurmaava rakkaustarina, jossa Petri, 35, kosi pitkäaikaista poikaystäväänsä Mikkoa.

Miten kosinnan salaaminen onnistui?

– Salaaminen onnistui hyvin. Välillä tuntui pahalta, koska joissain tilanteissa oli aivan pakko valehdella röyhkeästi. Pieniä aukkoja tarinoissa taisi joskus olla, mutta onneksi Mikko ei etukäteen lainkaan osannut arvata mitä tapahtuisi, Petri kertoo.

”Olisin voinut käydä parturissa ennen kosintaa”

Katsomo-video ei ole saatavilla

Petrille oli äärimmäisen tärkeää, että Mikko saisi kosintapäivänä tuntea olonsa itsevarmaksi ja tyylikkääksi. Tämä onnistui muun muassa häikäisevän puvun ansiosta. Jokin jäi kuitenkin Mikkoa hieman kaivelemaan.

– En ikinä voinut kuvitellakaan, että kosinnasta tulisi noin mahtipontinen ja jännittävä! Kosinnasta en muuttaisi mitään, mutta olisin tosin voinut käydä parturissa ennen sitä, Mikko kertoo nauraen.

Kosinta sai Mikossa aikaan paljon herkkiä tunteita. Mies paljastaakin, mitä hän kosinnan aikana mietti.

– Olin todella onnellinen kosinnasta, koska Petri on minulle ihan kaikki kaikessa. En voisi kuvitella elämää ilman häntä, Mikko kertoo.

”Välillä otti mahanpohjasta”

Petri kosi Mikkoa todella omaperäisellä ja erikoisella tavalla. Mikko joutui luottamaan tuntemattomiin ja siirtyi muun muassa hotellilta limusiiniin ja limusiinista helikopteriin. Tämä aiheuttaisi jokaisessa takuulla hyvinkin erikoisia mietteitä. Mikko paljastaa, että oli koko ajan odottanut Petrin saapuvan paikalle, mutta näin kävi vasta aivan viime hetkellä.

– Matkalla jännitin, että mihinhän sitä ollaan menossa, ja matka tuntuikin sen takia kestävän todella pitkään. Kun näin sen mielettömän helikopterin ja kuulin sen olevan minua varten, niin en todellakaan ollut uskoa tilanteen todellisuutta.

Mikkoa jännitti helikopterissa paljon, sillä sää oli melko uhkaava.

– Helikopteri keinui vasemmalta oikealle, koska sää oli vähän tuulinen ja epävakaa. Täytyy myöntää, että välillä otti mahanpohjasta, Mikko muistelee.

Miten arki on muuttunut kosinnan jälkeen?

Molemmat myöntävät, että arki ei juurikaan ole muuttunut. Mutta katse on selkeästi jo kohti vieläkin valoisampaa tulevaisuutta.

– Olemme onnellisesti kihloissa ja mietitään, että millaiset häät tähän kosintaan sopisi, Petri hehkuttaa.

Mikko taas toivoo, että parin rakkaustarina kannustaisi myös muita.

– Toivon, että meidän välinen rakkaus näkyy ja kannustaa ihmisiä olemaan omia itseänsä, hän kertoo.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme