Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Stand up -kosinta yllätti: ”Ajattelin, että rasiassa on vaan nallekarkki”

Toni pyysi rakkaimpansa kättä räväkän stand up -keikan jälkeen. Miten tyttöystävä reagoi yllättävään kosintaan?

25-vuotias Toni löysi elämänsä rakkauden Australiasta ja neljän vuoden seurustelun jälkeen hän keksi erikoisen tavan pyytää tyttöystävänsä kättä.

Hän tarvitsi kosintaan apua stand up -koomikoilta Niko Kivelältä ja Ali Jahangiriltä. Miesten keikan jälkeen Toni yllätti Riinan, 27, ja kosi häntä kaikkien läheisten edessä.

– Olin ihan, että apua mitä tapahtuu. Toni on aina sellainen, että se keksii kaikkia pilajuttuja. Ajattelin ensiksi, että rasiassa on vaan joku nallekarkki ja että hän nolaa minut tässä kaikkien edessä, Riina kertoo nauraen.

Stand up -kosinta tuli siis yllätyksenä, mutta Riina kertoi aavistelleensa kosinnan hetken olevan muuten jo käsillä.

– Ajattelin että kosinta tapahtuisi lähiaikoina, mutta en juuri sinä päivänä. Ajattelin vaan, että mennään katsomaan stand up -keikkaa.

Riinan mukaan Toni oli käyttäytynyt jo pidemmän aikaa niin kiltisti, että mies takuulla suunnittelee jotain erikoista.

”Suuta kuivi”

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman aikana voi huomata, että Toni jännittää kosintaa paljon. Mitä mietit juuri ennen h-hetkeä?

– Vähän yritin kuunnella vitsejä, mutta jännitin vaan ihan tosi paljon. En pystynyt rentoutumaan. En tiennyt varmaksi miten kauan ne heittävät sitä keikkaa, joten odotin jännityksellä minun vuoroa. Suuta kuivi ja en muista mitä jätkät puhui siellä lavalla, Toni muistelee naureskellen.

Jännitys kannatti, sillä Riina nautti kosinnasta paljon.

– Kosinta oli mieleinen. Oli tosi kiva, että siellä oli myös kavereita, perheenjäsenet ja muita meille tärkeitä ihmisiä, nainen kertoo.

Hääpuku ensimmäisellä sovituksella

Kosinnasta on nyt vierähtänyt jo tovi ja hääsuunnitelmat ovat kovassa vauhdissa.

– Kirkko on varattu ensi vuoden syyskuulle, Toni kertoo iloisesti.

Häiden suunnittelu vie paljon aikaa, mutta naisille hääpuvun valinta on yleensä se yksi tärkeimmistä. Riina löysi onnekseen mieleisen puvun heti ensimmäisen sovituksen jälkeen.

Häitä saadaan vielä hetki odotella, mutta parin mukaan läheisten lisäksi kosinnassa auttaneet Olli Herman ja koomikot Ali ja Niko ovat ehdottomasti kutsuttujen listalla.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin AVAlla klo 21.00.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin myös klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme