Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Suomalaismiehen satumainen kosinta yllätti: "Aivan kuin olisi menty naimisiin”

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähtiin todellinen rakkaudentunnustus, kun Anssi kosi pitkäaikaista tyttöystäväänsä Katariinaa. Mitä tälle ihanalle parille kuuluu nyt?

Riihimäeltä kotoisin oleva Anssi, 35, kosi Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa tyttöystäväänsä Katariinaa, 31, lumoavalla tavalla. Kosinnasta ei puuttunut jännitystä eikä romantiikkaa lainkaan.

Pari on ollut yhdessä jo 14 vuotta, mutta kosinta tuli Katariinalle silti täytenä yllätyksenä.

– En osannut odottaa kosintaa ollenkaan. Ei ole hirveästi puhuttu asiasta. Silloin 10 vuotta sitten vaihdettiin vain sormukset, mutta naimisiinmenosta ei ole ollut mitään puhetta. Tuli siis ihan täytenä yllätyksenä, Katariina hehkuttaa.

Katariina oli todella häkeltynyt koko kosinnan ajan, mutta hän ei haluaisi muuttaa siitä mitään. Anssin selkeä visio onnistui siis täydellisesti. Jännittikö miestä kuitenkin kieltävä vastaus?

– Ei, olin jostain syystä kauhean varma myöntävästä vastauksesta. Kuitenkin niin vakavalla pohjalla ollaan, mies kertoo iloisesti.

Kihlajaisjuhlat heti kosinnan jälkeen

Yllätykset eivät loppuneet kosintaan, sillä parin ystävykset olivat järjestäneet heille kihlajaisjuhlat alkavaksi heti kosinnan jälkeen. Anssi tiesi juhlista jo ennakkoon, mutta myös mies yllättyi juhlien laajuudesta.

– Vähän olin toivonut kihlajaisjuhlia siihen heti kosinnan jälkeen. Tiesin, että juhlat järjestetään, mutta ihan yllätyksenä tuli se millaiset ne olivat, mies hehkuttaa.

Koko päivä oli parille ja etenkin Katariinalle niin häikäisevä kokemus, että laajuus tuntui jo melkein hääjuhlalta.

– Tuntui, että ihan kun olisi menty jo naimisiin, Katariina kertoo iloisesti.

Onko hääpäivä kuitenkin jo päätetty?

– Olen miettinyt asiaa jo hiukan. Minulla on jo jotain mielikuvia, mutta mitään varmaa ei ole yhdessäkään osattu keksiä. Ei tiedetä onko ihan perinteiset häät vai haetaanko siihenkin jotain vähän jännempää, Anssi kertoo.

"Rakkaus on juhlan aihe"

Katsomo-video ei ole saatavilla


Anssille hääjuhlissa on kaikkein tärkeintä se, että paikka ja aika tuntuvat juuri oikealta.

– Emme ole pitäneet hääsuunnitelmien kanssa kiirettä. Pitää nimittäin tulla se tunne, että tämä on se juttu. Sen jälkeen asiat voivat rullata eteenpäin nopeastikin, mies lisää.

Hääpäivää joutuu odottamaan vielä hetken, mutta täydellisen ja tunnelmallisen paikan löydyttyä Anssi ja Katariina juhlistavat rakkauttaan lähimmäisten kanssa.

Mies kertoo kuitenkin jotain, mikä kaikkien rakastavaisten kannattaisi muistaa.

– Rakkaus ja suhde on aina juhlimisen arvoinen asia. Nykymaailman menossa tuntuu, että niille ei löydy aikaa, vaikka aina sille pitäisi löytää aikaa. Rakkaus on jo sinänsä juhlan aihe, Anssi summaa.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

MTV3-kanavalla Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään myös alusta asti 7.10 alkaen tiistaisin klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme