Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Suomalaismies kosinnastaan: ”Harvoin on niin hiljaista miestä nähty”

Klaus pyysi rakkaimpansa kättä julkisella paikalla kaikkien läheisten edessä. Millaista parin arki on näin häikäisevän kosinnan jälkeen?

Klaus, 27, löysi elämänsä rakkauden työpaikallaan ja päättikin kosia tyttöystäväänsä Maisaa puolentoista vuoden seurustelun jälkeen. Klaus kuvailee Maisaa rauhalliseksi, herkäksi, ujoksi ja sellaiseksi ihmiseksi, joka ei halua olla huomion keskipiste.

Tästä huolimatta Klaus päätti kosia elämänsä rakkautta julkisella paikalla kaikkien ystävien ja myös useiden tuntemattomien edessä. Millainen tunnelma sinulla oli ennen h-hetkeä, Klaus?

– Ihan hulluna ei jännittänyt vielä viittä minuuttia ennen kosintaa, mutta ihan kalkkiviivoilla, kun käveli portaita alas, niin minustakin tuli aika totinen kaveri. Harvoin niin hiljaista miestä on nähty täällä. Kyllä siinä alkoi vähän jutut vähetä.

– Kovin paikka oli, kun näin miten tunteelliseksi se veti Maisan. Joka askeleella lause tippui siinä, mitä piti sanoa siinä lopussa. En montaa sanaa saanut lopussa mongerrettua, Klaus muistelee.

Kosintapaikalle siskon saattelemana

Rauhallinen Maisa saapui kosintapaikalla siskonsa Minjan saattelemana. Maisa oli silminnähden sokissa ja hänen oli hankala pidätellä kyyneleitä. Kosinnan koittaessa hän kuitenkin rentoutui ja yllättyi siitä itsekin.

– Yllätyin itse kuinka rauhallinen siinä pystyin olemaan, koska ei ole ollenkaan tottunut tuollaiseen. Jännittävä tilanne, mutta se meni kyllä tosi hyvin, Maisa muistelee.

"Sillä hetkellä kosinta sokeerasi melko paljon"

Katsomo-video ei ole saatavilla

Maisa oli aiemmin kertonut Klausille, että ei halua julkista kosintaa. Oliko kosinta kuitenkin mieleinen?

– Sillä hetkellä se sokeerasi melko paljon, mutta kyllä se oli todella mieluinen, Maisa kertoo iloisesti.

Klausia jännitti kosinnan salassapito, mutta Maisa ei omien sanojensa mukaan ollut aavistanut kosintaa lainkaan.

– En epäilyt kyseessä olevan kosinta. Klaus osasi pitää sen salassa tosi hyvin.

– En huomannut sinällään mitään, mutta oli sellainen tunne, että hän on vähän omituinen, Maisa kertoo.

”Tämän naisen kanssa haluan viettää loppuelämän”

Kosintahetkellä molempien silmät täyttyivät kyyneleistä ja Klaus kertookin, että hänellä oli voittajafiilis, kun Maisa vastasi myöntävästi.

– Tämän naisen kanssa haluan viettää loppuelämän. Kun hän suostui, niin oli ihan voittajafiilis, Klaus kertoo.

Onnellisen parin elämä on kosinnan jälkeen jatkunut normaalisti eteenpäin. Häistä on puhuttu, mutta hääpäivää ei vielä ole määritelty.

– Päivämäärää ei vielä ole katsottu, koska kosinta tuli Maisalle aika puskista. Lähivuosina saadaan suuntaan, että milloin mennään naimisiin, Klaus kertoo.

– Katsotaan häitä sitten vasta myöhemmin, ei tarvitse kiirehtiä sen asian kanssa, Maisa puolestaan kommentoi.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin AVAlla klo 21.00.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin myös klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme