Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Tunnelmia flash mob -kosinnan jälkeen: "Halutaan häihinkin jotain poikkeavaa"

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähtiin häikäisevä rakkaustarina Timo "Pyrtsi" Pyrrön ja Erika Waseniuksen välillä, joka huipentui yllättävään Kaikkien aikojen flash mob -kosintaan Helsingin Senaatintorilla. Mitä tälle ihastuttavalle parille kuuluu nyt?

Timo eli Pyrtsi, 33, hehkui onnea, kun hänen elämänsä rakkaus Erika vastasi myöntävästi miehen häikäisevään flash mob -kosintaan. Molemmat myöntävätkin leijuneensa maanpinnan yläpuolella kauan kosinnan jälkeen.

– Kosinta nosti tietysti mieltä ylemmäs ja sai hetkeksi leijailemaan maanpinnan yläpuolella. Pari viikkoa olin ihan hymy huulilla, Erika kertoo.

– Kosinnan jälkeen meni muutama päivä hymy korvissa, Pyrtsi komppaa iloisesti.

Parin kosinta ei jäänyt kesällä huomioimatta ja useat mediat olivatkin kuvaamassa tämän ihastuttavan parin rakkaustarinan yhtä suurinta kohokohtaa Helsingin Senaatintorilla. Erika, Pyrtsi ja heidän kahta lastaan ovatkin usein kokoontuneet yhteen ja katsoneet kuvamateriaalia tai videokuvaa tapahtuneesta.

– Ollaan monta kertaa kokoonnuttu ihan koko perheen kesken yhdessä fiilistelemään sitä kosintaa. Hyvä mieli on ollut ja se piristi arkea tämän väsymyksen ja kahden pienen lapsen kanssa arjen haasteissa ja pyörityksessäkin, Erika kertoo. 

Pari juhlisti kihlaustaan heti tapahtuneen jälkeen, mutta varsinaiset kihlajaisjuhlat ovat vielä kiireiden takia jäänyt järjestämättä.

– Me ei olla ehditti järjestää mitään kihlajaisia, mutta käytiin heti lasillisella meidän ystäväpariskunnan kanssa. Kauhean kiireinen tämä syksy, kun lomat loppuivat ja on pitänyt hoitaa kaikki työt, päiväkodit ja sen sellaiset. Kävimme tuossa kyllä perhelomalla, Erika kertoo iloisesti.

”Halutaan häihinkin jotain spesiaalia”

Pyrtsi ja Erika ovat pitäneet yhtä yli kolme vuotta ja pitkän parisuhteen aikana on koettu paljon ihania hetkiä. Näyttävän kosinnan jälkeen erityisesti Erika on halunnut suunnitella jo tulevien häiden vieraslistaa, mutta Pyrtsi on vielä hieman jarrutellut rakastaan. Mies harmittelee, että kiireet pakottavat paria viivästyttämään häitä vielä hamaan tulevaisuuteen.

– Vähän suunniteltiin, että mentäisiin poikkeuksellisesti talvella naimisiin. Tahkovuori on kohtalaisen tärkeä paikka meille molemmille, että oli vähän suunnitelmissa, että olisiko häät talvella 2016, Pyrtsi kertoo.

– Haluan, että minulla on kunnolla aikaa järjestellä ja suunnitella häitä. Halutaan häihinkin nimittäin jotain vähän spesiaalia ja poikkeavaa, niin kuin tämä meidän kosintakin oli. Talvihäät voisivat sen takia sopia meidän tyyliin, Erika kertoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Häitä saadaan vielä siis hetki odotella ja tämä tuottaa etenkin Erikalle hieman hankaluuksia, sillä hän haluaisi malttamattomana valmistella jo vieraslistaa ja hääpuvunkin ostoa saa odotella aivan viime hetkeen asti.

– En millään voisi ikinä ostaa hääpukua esimerkiksi jo vuotta aikaisemmin, koska minun maku muuttuu vuodessa jo niin paljon. Se on varmasti se melkein viimeinen hankinta. Menen varmaan vasta pari kuukautta ennen häitä ostoksille. Siihen vaikuttaa paljon nimittäin myös sekin, että onko meillä nyt ne kesä- vai talvihäät, Erika hehkuttaa.

Kaikkien aikojen kosinta tiistaisin AVAlla klo 21.30.

MTV3-kanavalla Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään myös alusta asti 7.10 alkaen tiistaisin klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme